ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

AKP’nin adayları da tamam gibi

AKP’nin adayları da tamam gibi
YAYINLAMA: 31 Mayıs 2023 / 13.31
GÜNCELLEME: 31 Mayıs 2023 / 13.31
AKP’nin tüm aday adaylarının genel merkeze giderek mülakattan geçmesinin ardından, ana kentte Dr. Asım Güzelbey, Şehitkamil‘de Metin Özkarslı ve Şahinbey‘de de Mehmet Erdoğan’ı aday göstermesine kesin gözüyle bakılıyor.

AKP’nin, seçim meydanına Asım Güzelbey, Mehmet Erdoğan ve Metin Özkarslı üçlüsüyle inmesi bekleniyor.

Necati Özdemir’i Aksu istemedi

Ana kent belediye başkan aday adaylarından Mustafa Mutlu’nun iyi bir performans sergilemesi konusunda endişe eden genel merkez, Micaz Abuşoğlu’nu da kardeşi aynı partiden milletvekili olduğu için geri çevirdi. Necati Özdemir’in bir önceki iktidar döneminde avukatlıktan atılarak bunun resmi gazetede yayınlanması nedeniyle İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu’dan veto yediği öğrenildi.

Şehitkamil’e Metin Özkarslı

Milletvekili seçimlerinde sıralamada seçilemeyeceği yerde aday gösterildiği için çekilen, ardından AKP’nin oy patlaması yapması nedeniyle mağdur olan Metin Özkarslı’nın Şehitkamil‘den aday gösterilme ihtimalinin kesinlik kazandığına dikkat çekildi. Özkarslı’nın temayül yoklamasında 384, ikinci olan aday adayının ise 190 oy aldığı bildirildi. Şahinbey‘de temayül yoklamasında birinci olan Deniz Karakoç’un genç ve kilit adamı olması nedeniyle tasvip görmediği ifade edildi. Böylece Şahinbey’in adayının da Mehmet Erdoğan olacağı öğrenildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *