ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

AKP’nin planı programı yok

AKP’nin planı programı yok
YAYINLAMA: 04 Ocak 2022 / 13.58
GÜNCELLEME: 04 Ocak 2022 / 13.58
AK Parti iktidarının plansız, programsız vadettiklerini yerine getiremeyen, beceriksiz bir hükümet olduğunu ileri süren siyasiler, gündemin boş şeylerle meşgul edildiğini belirtti.

AK Parti beşli koalisyon gibi

Şehitkamil İlçe Başkan Cuma Reyhan, hükümetin ülke sorunlarına çözüm getirmek yerine gündemi boş şeylerle meşgul edildiğini, hükümetin seçim meydanlarında vadettiklerinin hiçbirini yerine getirmediğini söylerken, “AK Parti büyük bir çoğunlukla iktidarda. Ancak kendi içinde barışık değil. Başbakan Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Arınç ve diğerleri ayrı baş çekiyor. Bakanın söylediğini Başbakan yalanlıyor. Başbakan’ın söylediğini bakan yalanlıyor. Nasıl bir hükümet anlamış değiliz. Her kafadan bir ses çıkıyor. Bundan önceki üçlü koalisyon bile bunlardan çok daha rahat ülke yararına karar çıkarıyordu” dedi.

AK Parti ve Genç Parti tepki oylarını aldı

3 Kasım seçimlerinde AK Parti ve genç partinin tepki oylarını aldığını, ancak olası bir seçimde seçmenin daha bilinçli hareket ederek oy vereceğini söyleyen Reyhan, Seçmen AK Partinin uygulamalarını gördü. Halk yararına yapılan hiçbir şey yok. Sıkıntılar artarak devam ediyor. Halk her gün biraz daha fakirleşiyor. Ama çözüm için ortada somut hiçbir uğraşları yok. Seçmen bu durumdan çok etkilendi. Bu nedenle seçmen bir dahaki seçimde oy vermez. Daha bilinçli hareket ederek ülkeye faydalı olabilecek partilere oy verir” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *