ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Allah’tan ümit kesilmez!...

Allah’tan ümit kesilmez!...
YAYINLAMA: 27 Ekim 2022 / 17.55
GÜNCELLEME: 27 Ekim 2022 / 17.55
DSP yerel seçim için start verdi

Demokratik Sol Parti Gaziantep il ve ilçe örgütleri ile mahalle birim başkanları 3 Kasım genel seçimlerinden sonra ilk kez bir araya geldi.

DSP eski İl Başkanı Cahit Bayram, biten bir parti olmayıp aksine şampiyonluğa oynayan parti olduklarını açıkladı. Toplantıda Remzi Büyüknacar, Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Hortumlar 57.hükümet döneminde kesildi

DSP’liler uzun bir aradan sonra dün sabah Öğretmenevleri Mahallesi 100 Yıl Kültür Parkı içerisinde Efsane Fastfood’da eski il yönetim kurulu üyesi Sadettin Koyun tarafından organize edilen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Koyun, bir araya gelmek için böyle bir toplantı düzenlediklerini belirterek, bu tür toplantıları devam ettirmek istediklerini açıkladı. DSP’nin uluslararası evrensel sol kültürü Türk milli kültürü içerisine katan bir siyasi parti olduğunu vurgulayan Sadettin Koyun iktidarı eleştirerek “AKP hükümeti hortumları kestik diyor, fakat yalan söylüyor. Hortumlar, Ecevit’in başbakan olduğu hükümet döneminde kesildi. 57. Koalisyon hükümeti döneminde 384 yasa çıkarıldı. Bunlar arasında ihale, bankalar vs. vardı. İşte o zaman hortumlar kesildi. Halkımız bunu böyle bilmeli AKP’nin yalanlarına inanmamalı” dedi.

Partinin başına kim gelecek

DSP Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Kenger’de partide birlik ve beraberliğin önemine değinerek sık sık bir araya gelinmesi gerektiğini vurguladı. Bu arada partili Settar Atlı söz alarak “Bu partinin başı ne olacak, kim gelecek partinin il başkanlığına” diye konuştu. Metin Balta ise 57 hükümet döneminde yapılanların halka tam olarak anlatılamadığını belirtti. Emin Aslan, parti tüzüğünde değişiklik yapılmasını söyledi. Toplantı sırasında Remzi Büyüknacar da Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

 

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *