ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Amerikan Hastanesi Bahar Partisi düzenledi

Amerikan Hastanesi Bahar Partisi düzenledi
YAYINLAMA: 14 Kasım 2023 / 20.28
GÜNCELLEME: 14 Kasım 2023 / 20.40

Sağlık ve Eğitim Vakfı (SEV) bünyesinde hizmet vermekte olan Amerikan Hastanesi bu yıl ilk kez Bahar Partisi düzenledi.

Hekim ve eczacılar bir araya geldi

1879 yılında kurulan ve son yıllarda tarihi dokusuna sahip çıkılarak yenilenen hastanenin gelenekselleştirmeyi planladığı Bahar Partisinde Gaziantep merkez ve ilçelerinde görev yapan hekim, diş hekimi ve eczacıları bir araya geldi.

Gaziantep'in ilk özel hastanesi

Gaziantep’in ilk özel hastanesi olan Amerikan Hastanesi’nin 2003 yılında toplam 130 bin hastayı tedavi ettiği belirtilirken, “Hastane bünyesinde 60 adet klinik yatak, 15 adet yoğun bakım yatağı, 4 adet ameliyathane, 3 adet doğumhane, 5 adet küvöz bulunmaktadır.

Gaziantep Amerikan Hastanesi Emekli Sandığı ve SSK hastalarına ücretsiz hizmet vermektedir” denildi.

24 saat hizmet veriyor

Gaziantep Amerikan Hastanesi’nde 24 saat boyunca her türlü laboratuvar tahlili ve radyolojik tetkik yapılmaktadır. Hafta içi günlerde 08:00-17:00 saatleri arasında, cumartesi günleri ise saat 13:00’e kadar poliklinik hizmeti verilmektedir” diye açıklamada bulunuldu.

Hastanede, beyin omurilik ve sinir cerrahisi, çocuk hastalıkları, iç hastalıkları, kardiyoloji, kadın hastalıkları ve doğum, ortopedi ve travmatoloji, üroloji, kulak burun boğaz, göğüs hastalıkları, nöroloji, fizik tedavi ve rehabilitasyon, cilt hastalıkları, göğüs hastalıkları, diş polikliniklerine ek olarak menopoz, astım-alerji ve check up için özel polikliniklerin bulunduğu belirtildi

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *