ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Amerikan Hastanesine tenis kortu yapılıyor

Amerikan Hastanesine tenis kortu yapılıyor
YAYINLAMA: 25 Mart 2022 / 14.24
GÜNCELLEME: 25 Mart 2022 / 14.24
Gaziantep Amerikan hastanesi, çalışanlarının yanı sıra hasta yakınlarının spor ihtiyacını karşılamak amacıyla poliklinik bahçesine voleybol ve basketbol sahası ile tenis kortu yaptırılıyor. Hastane böylece iyileşme zincirine bir halka daha eklenmiş olacak.

Çalışanlar ve hasta yakınları düşünüldü

Amerikan Hhastanesi Başhekim Opr. Dr. Cezmi Ük, hastane bahçesinde bulunan mevcut voleybol ve basketbol sahasında yeniden bir düzenleme yaparak aynı zamanda tenis oynaması için alanda komple çalışma başlattıklarını açıkladı.

Yapılan düzenlemeden sonra voleybol ve basketbolun yanı sıra tenis oynanabileceğini vurgulayan Başhekim Ük, “Bahçe düzenlemesini çevreye hasar vermeden eski spor alanında yeni bir düzenleme yapıyoruz. Burada aynı zamanda kafeterya, büfe ve oturma grupları yer alacak. Etrafı ağaçlarla çevrili bu güzel yerde insanlar, hem spor yapacak, hem rahatça dinlenme imkanı bulacak. Özellikle doktorlar ve hastane çalışanlarının ihtiyaç duyduğu spor rahatlıkla yapma imkanına kavuşacak. Herkes boş zamanda burada sporunu yapabilecek. Aynı zamanda hasta yakınları da gelip burada dinlenip spor yapabilecek. Yani hasta yakınları da burayı kullanabilecek” dedi.

Amaç en iyi tedavi, çalışma ve

dinlenme ortamı sağlamak

Çalışmaların İki haftaya kadar tamamlanacağını söyleyen Amerikan Hastanesi Başhekimi Cezmi Ük, hastanede yeni düzenlemelere aralıksız devam edeceklerini, amaçlarının çalışanlara, hasta yakınlarına ve hastalara en iyi mekanlarda tedavi, dinlenme ve çalışmalarını sağlamak olduğunu sözlerine ekledi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *