ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Ankaralı iş adamları Gaziantep’te

Ankaralı iş adamları Gaziantep’te
YAYINLAMA: 06 Temmuz 2021 / 15.20
GÜNCELLEME: 06 Temmuz 2021 / 15.20
Ankara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz ile meclis başkanı Zeki Mermerci beraberindeki bir grup işadamı ile birlikte Gaziantep’e geldi. ATB Başkanı Yavuz, “Gaziantep AB yolunu çoktan açmış” dedi.

Gaziantep Ticaret Borsası’nın davetlisi olarak dün Gaziantep’e gelen ve GTO ile Ticaret Borsası'nı ziyaret ederek başkan ve üyeleri ile görüşen Ankaralı işadamları, Gaziantep’i kendini yenileyen, çağdaş, gelişmiş bir kent olarak gördüklerini, bundan da mutluluk duyduklarını açıkladı. Sabah GTO’yu ziyaret eden Ankara Ticaret Borsası başkan ve üyelerini, Mehmet Aslan ile yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Toplantı öncesi kenti tanıtan sinevizyon izletildi. GTO Başkanı Mehmet Aslan, kent ekonomisi hakkında bilgi verdi.

Gaziantep’in misafirperver bir kent olduğunu belirten ATB Başkanı Faik Yavuz, Gaziantep’in ticaret ve sanayisi ile gelişen, hatta AB’ye girmiş bir kent olduğunu gözlemlediklerini açıkladı. Gaziantep’in AB yolunu kendisinin açtığını söyleyen Yavuz, “AB Bilgi Bürosu ve AB İş Geliştirme Merkezi’nin burada açılması kentin ne kadar önemli ve ne kadar önde olduğunu gösteriyor. Burada olmaktan mutluyuz” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *