ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Anketler gerçeği yansıtmıyor”

“Anketler gerçeği yansıtmıyor”
YAYINLAMA: 09 Ağustos 2023 / 14.53
GÜNCELLEME: 09 Ağustos 2023 / 15.31
Anketlerin iktidar partisi tarafından halkı yanlış yönlendirmek için yapıldığına dikkat çeken Yaşar Ağyüz, “İki türlü anket yapılıyor. Biri gerçekleri yansıtıyor, diğeri gerçekleri saptırıp bazı partilere oy kazandırmak için yapılıyor.

Özellikle iktidar partisi anketleri insanları yönlendirmek için kullanıyor. Bu seçimde göz ardı edilen bir nokta ise milletvekili seçimlerinde baraj altında kalan partilerin oylarını yükseltmesi olacak” diye açıklamada bulundu.

MHP Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Özsaygılı ve MHP İl Başkanı Mehmet Özdemir, Şahinbey Belediye Başkanı Yaşar Ağyüz’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret esnasında MHP adayı Özsaygılı ve İl Başkanı Özdemir hizmetlerinden dolayı Ağyüz’e teşekkür etti. Ağyüz ise yaptıkları ziyaretten dolayı çok memnun kaldığını ve uzlaşı kültürünün oluşması için bu tür ziyaretlerin artması gerektiğini belirtti.

“Sosyal belediyecilik yok”

 Sosyal belediyeciliğin gerçekleşmesi için aday olduğunu belirten Özsaygılı, “Şu anda şehrimizin en büyük sorunu olarak sosyal belediyeciliğin eksikliğini saptadık. Sosyal belediyeciliği oturtmak için aday oldum. Halkımızın sosyal belediyecilik sayesinde daha mutlu olacağına inanıyorum. Bu yüzden de aday oldum” dedi.

“Bugün sağcı olan yarın solcu oluyor”

Siyasi erozyon yaşandığını belirten Ağyüz, “Maalesef bugünlerde siyasi olarak inanılmaz olaylarla karşılaşıyoruz. Dün sağcı olan bugün solcu, dün solcu olan bugün sağcı olabiliyor. Böyle siyasi karmaşanın yaşandığı bir ortamda tabii ki halk siyasetçileri aynı kefeye koyabiliyor. Yani siyasiler görüşleri günübirlik değişen güvenilmez insanlar olarak algılanıyor. Bu da beni inanılmaz şekilde rahatsız ediyor” dedi.

“Herkes iktidarın peşinde”

Bir rüzgarla iktidarın arkasından gidildiğini vurgulayan Ağyüz, “Bir iktidar rüzgarı almış başını gidiyor. Ama kimse yaptıklarıyla ortaya çıkmıyor. İnsan yaptıklarıyla ortaya çıkmalı. Bilgi donanımı olmayan herkes bir rüzgara kapılıp iktidar partisinin arkasından gidiyor. Ama bu rüzgar bu kadar temelsiz bir şekilde olduğu için fazla uzun sürmeyecek” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *