ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Aşama dershanesi yeni binasında hizmet veriyor

Aşama dershanesi yeni binasında hizmet veriyor
YAYINLAMA: 14 Aralık 2022 / 15.24
GÜNCELLEME: 14 Aralık 2022 / 15.24
Aşama dershanesi Gaziantep merkez yeni binasının açılışı çok sayıda davetlinin katıldığı bir törenle hizmete açıldı.

Açılışa CHP Gaziantep milletvekili Ahmet Yılmazkaya, Büyükşehir belediye başkanı Celal Doğan, Aşama Dershaneleri öğretmenleri, öğrencileri ve çok sayıda veli katıldı.

Her öğrenci bizim için değerlidir

Aşama dershanesi kurucusu Şahin Işık, Gaziantep’te başarılı ve eğitimli bireyler yetiştirmeyi ilke edindiklerini söyledi.

Eğitim alanında Gaziantep’in atak yapacağına inandıklarını söyleyen Işık, “Kurtuluş savaşındaki başarısını bugün sanayisinde, kentleşmesinde ve modernleşmesinde de göstermiştir. Biz eğitimciler olarak Gaziantep’in eğitim konusunda da büyük bir atılım yapacağına inanıyoruz. Bu inançla aşama dershanelerinin Gaziantep merkez yeni binasının açılışı ile eğitime büyük destek sağlama kararındayız” diye konuştu.

“Her öğrencimiz bizim için değerlidir” diyen Işık, “Bilgi, birikimin yanı sıra burada eğitimciler olarak kendine güvenen kimlikli bireyler yetiştirerek eğitimimize katkıda bulunmak, onları milletimize yararlı ve başarılı bireyler olarak yetiştirmek istiyoruz” dedi.

Işık, 24 derslikli ve beş katlı olan dershanede her sınıfta azami 24 öğrenci olacağını, 38 kişilik öğretmen kadrosu ile eğitim de iddialı olduklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *