ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Asayiş olaylarında yüzde 4.5 azalma oldu

Asayiş olaylarında yüzde 4.5 azalma oldu
YAYINLAMA: 06 Temmuz 2024 / 11.37
GÜNCELLEME: 06 Temmuz 2024 / 11.37

Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan, kalite yönetim sistemi belgesinin alınmasının başarıyı beraberinde getirdiğini, asayiş olaylarında geçen yıla oranla yüzde 4.5 oranında azalma yaşandığını söyledi.

Arslan, Gaziantep Emniyet Teşkilatı’nın kentte çağdaş anlamda polislik uygulamasını esas aldığını belirtti.

Bir sisteme dayanmayan çalışmalardaki başarıların, geçici ve günü birlik olduğuna inandıklarını, kalıcı bir yönetim sistemini oluşturmayı amaçladıklarını belirten Arslan, çağdaş yönetim anlayışının, dünyanın kabul ettiği 'toplam kalite yönetimini esas aldığını, Gaziantep Emniyet Teşkilatı'nın da bu çerçevede TS- EN-ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Belgesi'ne sahip olduğunu kaydetti.

Değişim ve gelişimin evrensel bir kural olduğunu anımsatan Arslan, bu kuralın, Gaziantep Emniyet Müdürlüğünü, kaliteli yaşama ayak uydurmaya, değişim ve gelişimin dışında kalmamaya sevk ettiğini ifade etti.

Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'ni almalarının, teşkilata prestij kazandırmasının yanında, müdürlüğün çalışmalarında iyileşme sağladığına da dikkati çeken Arslan, "2002 ve 2003 yılında meydana gelen asayiş olayları değerlendirildiğinde yüzde 9.6 oranında bir artış olduğu görülüyor. 2004 yılı 11 aylık suç toplamı 2003 yılı suç toplamına göre karşılaştırıldığında, yüzde 4,5 oranında azalma olduğu görülmektedir" diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *