ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Bağımlı çocukları kazanmalıyız

Bağımlı çocukları kazanmalıyız
YAYINLAMA: 23 Nisan 2023 / 19.24
GÜNCELLEME: 23 Nisan 2023 / 19.24
Emniyet müdür yardımcısı Şerif Başboğa, uyuşturucu madde bağımlısı çocukların tedavisi için acilen rehabilitasyon merkezi açılması gerektiğini söyledi.

Uyuşturucu bağımlısı çocuklar için acil olarak rehabilitasyon merkezi kurulmalı

Başboğa, Ocaklar Düğün Salonu’nda düzenlenen huzur toplantısında yaptığı konuşmada, her geçen gün uyuşturucu bağımlısı çocukların sayısının arttığını, çocukların bu tehlikeden kurtarılıp, topluma kazandırılması için tedavilerinin mutlaka yapılması gerektiğini belirtti. Emniyet mensuplarının bu konuda yetersiz kaldığını, çocuklarının uyuşturucudan kurtulması için ailelere büyük görevler düştüğünü belirten Başboğa, “Çocukların, uyuşturucudan kurtarılması için ailelere büyük görevler düşüyor. Önemli olan ailelerin, çocuklarını bu kötü alışkanlıktan uzak tutmalarıdır. O aileler, çocuklarını çok iyi takip edip, gittikleri yerleri, konuştukları kişileri yakından izlemelidir. Kısacası, çocuklarımızı bu zararlı alışkanlıktan kurtarmak için emniyet mensupları ile aileler iş birliği yapmalıdır” diye konuştu.

Başboğa, toplumda huzur ve güveni sağlamak için yoğun bir çalışma içinde olan emniyet teşkilatına, bu konuda daha başarılı olmak için polis-vatandaş iş birliğinin daha üst seviyelere çıkartılması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Türkiye muhtarlar derneği Genel Başkan yardımcısı Ökkeş Titiz ise Gaziantep’in huzurlu yıllar arasında bulunduğunu belirterek, emniyet mensuplarına teşekkür etti. Huzur toplantısının en önemli konusu uyuşturucu bağımlısı çocukların topluma kazandırılması için bir an önce rehabilitasyon merkezi kurulmasıydı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *