ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Başarı yalnızca dersle ölçülemez

Başarı yalnızca dersle ölçülemez
YAYINLAMA: 23 Nisan 2023 / 19.28
GÜNCELLEME: 23 Nisan 2023 / 19.28
Türk Telekom il müdürlüğü tarafından il milli eğitim müdürlüğü ile koordineli olarak düzenlenen Türk Telekom hizmetlerinin tanıtılması konulu resim yarışmasında dereceye giren üç öğrenciye plaket, altın ve eşofman ile bilgisayar hediye edildi.

Sosyal ve kültürel aktiviteleri de gerekli

Türk Telekom il müdürlüğü lokalinde dün düzenlenen Törene Türk Telekom İl Müdürü Muhammet Katmer, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube müdürü Ali Sinecan ile daire müdürleri, öğrenciler, okul müdürleri ve vekiller katıldı. Telekom müdürü Katmer, sosyal ve kültürel etkinliklere katkıda bulunmak amacıyla önceki yıllarda olduğu gibi kurum olarak aynı geleneği sürdürdüklerini ifade etti. Kültürel ve sosyal aktivitelere katkı sunmanın yanı sıra örnek çalışma yapmayı amaçladıklarını söyleyen Katmer, “Okulda başarılı olmak sadece derslerdeki başarıyla ölçülmez sosyal ve kültürel aktiviteler de gerekli. Atatürk’ün söylediği gibi, sanatsız kalan bir milletin damarından biri kopmuş demektir. Onun için sanata ve kültüre önem vermemiz gerek” dedi. Milli Eğitim Şube müdürü Ali Sinecan, yıllardır eğitim bölümünün ihmal edilerek öğretim üzerinde durulduğunu belirtti. Sinecan, artık eğitimin üzerinde durulması gerektiğini belirterek, bu tür sosyal aktivitelerin önemli olduğunu kaydetti.

Öğrenciler altın ile ödüllendirildi

Konuşmalardan sonra düzenlenen resim yarışmasında iki kişiye Cumhuriyet altını, bir takım eşofman ile okula bilgisayar hediye edildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *