ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Basın İlan Kurumu Şubesi hizmete açıldı

Basın İlan Kurumu Şubesi hizmete açıldı
YAYINLAMA: 11 Haziran 2023 / 15.45
GÜNCELLEME: 11 Haziran 2023 / 15.52
Yerel basın gelişip, güçlenecek

Basın ilan kurumu şubesinin açılışında gazetecilerin yanı sıra bürokratlar da bulundu.

Basın ilan kurumu şubesi, törenle açıldı. Basın ilan kurumu şubesinin açılışına basın ilan kurumu Genel başkanı Ertan Cilov, basın ilan kurumu yönetim kurulu başkanı Fikret Üçcan, Türkiye gazeteciler cemiyeti başkanı Orhan Erinç, vali Lütfullah Bilgin, Büyükşehir Belediye başkanı Celal Doğan ve pek çok davetli katıldı.

37 yıldan sonra ilk defa bir ilde şube açıldı

Vali Lütfullah Bilgin, basın ve yayın kuruluşlarının kamu oyunun doğru bilgilendirmesi ve yönlendirmesi gibi önemli bir görevi yerine getirdiklerini belirtirken, basın ilan Kurumu’nun 37 yıldır ilk defa bir ilde şu başlığına dikkat çekti. Basın ilan kurumu şubesinin yerel basının gelişmesine ve güçlenmesinde önemli katkı sağlayacağını ifade eden Bilgin, şubenin açılışına katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Yerel basının gelişip güçlenmesine katkı sunacak

Basın ilan kurumu genel başkanı Ertan Cilov da, şubenin açılışının Antep’e gazi ünvanı verilişinin 83. yıldönümünü denk gelmesinin yaşadıkları sevinci arttırdığını belirtti. Basın ilan kurumu yönetim kurulu başkanı ve Türkiye gazeteciler cemiyeti başkanı da, basın ilan kurumu şubesine resmi ilanların düzenli yayınlanması ve bedellerini düzenli ödenmesini sağlayarak yerel basının gelişip, güçlenmesine katkı yapacağını vurguladı.

Basın ilan kurumu şubesinin açılışına gazetecilerin yanı sıra robotların da yoğun ilgi göstermesi dikkat çekti. Başsavcı Ahmet Karayiğit, şubenin işleri ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *