ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Basın kartları komisyonu toplantısı başladı

Basın kartları komisyonu toplantısı başladı
YAYINLAMA: 18 Mart 2022 / 15.07
GÜNCELLEME: 18 Mart 2022 / 15.07
Toplantıya, eski Turizm Bakanı ve Gazeteci Ali İhsan Göğüş başkanlık ediyor. Başkanlık basın kartları Komisyonu, Türkiye genelinde basın kartı almak için başvuruda bulunan yerel basın mensuplarının durumunu görüşmek üzere yılın ilk toplantısını Gaziantep’te yapıyor.

Toplantıda 116 ilk başvuru ile 81 sürekli sarı basın kartı başvurusu değerlendiriliyor. Komisyon toplantısına başkanlık eden basın Şeref kartı sahibi Ali İhsan Göğüş, böyle bir toplantının Gaziantep’te yapılmasından mutluluk duyduğunu ifade etti.

Basının duayenleri Gaziantep’te toplanıyor

Polis evinde dün başlayan ve bugün sona erecek olan Başbakanlık basın kartları komisyon toplantısına Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Abdurrahman Bilgiç, Turizm eski Bakanı ve Gaziantep milletvekili basın Şeref kartı sahibi Ali İhsan Göğüş, Ali Baransel, Türkiye gazeteciler cemiyeti Genel Sekreteri Tturgay Olcay, Türkiye federasyonu genel başkanı Ankara gazeteciler başkanı Nazmi Bilgin, İzmir gazeteciler cemiyeti başkanı Erol Akıncılar, Türkiye gazeteciler Sendikası Genel başkanı Nebi Tokdemir ve şef Mevlüt Ercanoğlu katılıyor.

Sürekli sarı basın kartı için 81 başvuru var

Turizm eski Bakanı ve Gaziantep milletvekili basın Şeref kartı sahibi Ali İhsan Göğüş, komisyonda 116 ilk sarı basın kartı almak için yapılan başvuruları ile 81 sürekli sarı basın kartı almak için yapılan başvuruların değerlendirildiğini belirtti. Görüş, böyle bir toplantının Gaziantep’te düzenlenmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirterek, toplantının Gaziantep’in önemli bir kent olduğunu bir kez daha gösterdiğini açıkladı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *