ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Baykal, Doğan görüşmesi gerçekleşmedi

Baykal, Doğan görüşmesi gerçekleşmedi
YAYINLAMA: 30 Nisan 2023 / 16.52
GÜNCELLEME: 30 Nisan 2023 / 16.52
CHP Genel başkanı Deniz Baykal ile Büyükşehir belediye başkanı Celal Doğan’ın adaylık ile ilgili görüşmesi gerçekleştiremedi.

MKYK toplantısında Baykal, “Doğan’ın Ankara’ya gelip özeleştirisini yaparak partililer ile el sıkışmasını istedim. Doğan, herhangi bir şart ileri sürmedi” diye konuştu.

CHP ve Doğan belirsiz

Baykal, Antalya’da meydana gelen sel felaketi nedeniyle, Ankara dışında olduğundan uzun zamandan beri Celal Doğan ile beklenen görüşme gerçekleşmedi. Baykal ile görüşemeyen Doğan, dün akşam saatlerinde CHP Genel Sekreteri Eşref Erdem ile beklenen görüşmesi de olmadı.

Doğan şart koşmadı

CHP Genel başkanı Deniz Baykal önceki gün MKYK’da yaptığı konuşmada şöyle dediği öğrenildi: “Ben Sayın Doğan ile telefonda bir kez görüştüm. Ona Ankara’ya gelip özeleştiri yapmasını, partiye girmesini ve arkadaşlarla sıkışmasını söyledim. Ancak, sayın Doğan’ın ben şunu isterim, ben bunu isterim gibi sözlerini duymadım ortada bir parti örgütü var. Konuşuruz, doğruyu buluruz.”

Doğan bugün İstanbul’da

Büyükşehir belediye başkanı Celal Doğan’ın dün özel uçakla gittiği Ankara’da davet edildiği toplantıda yerel yönetim yasası ile ilgili bilgi verdi. Doğan, bu toplantıdan sonra dün akşam İstanbul’a geçerek bugün demokrasi vakfı tarafından düzenlenen toplantıya konuşmacı olarak katılıyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *