ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

"Belediye, oturmakla idare edilemez"

"Belediye, oturmakla idare edilemez"
YAYINLAMA: 22 Temmuz 2024 / 12.35
GÜNCELLEME: 22 Temmuz 2024 / 12.35

Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, "Belediye, oturmakla idare edilemez" dedi.

SSK Bölge Hastanesi Başhekimi Dr. Kureyş Bozkurt, hastaneye yaptığı katkılardan ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'e plaket sundu.

Güzelbey, yaptığı konuşmada, Gaziantep'in her karışını gezerek, kentin sorunlarına yerinde çözüm bulmaya çalıştığını söyledi.

Kentin altyapı sorunu bulunduğunu, bu soruna çözüm için yatırıma ihtiyaç duyulduğunu anlatan Güzelbey, şunları kaydetti: "Biz gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sabah erken saatlerde belediye geliyorum, gece geç saatlere kadar çalışıyorum. Gündüz daha çok yapılacak işleri veya yapılan işleri yerinde görmek için kentin değişik semtlerini geziyorum. Gece ise belediyede çalışmalarıma devam ediyorum. Kentin çok birikmiş sorunları var. Bunların başında altyapı, trafik ve ulaşım sorunları var. Ulaşım sorununu çözmek için bir ulaşım master planı hazırladık. Bu kapsamda Maarif Kavşağı alt geçidini yapıyoruz. Bu kavşak 25 Ocak 2005 günü bitirilip hizmete açılacak."

SSK Bölge Hastanesi Başhekimi Dr. Kureyş Bozkurt da, hastanenin yeşil alan, otopark, kaldırım ve yollarının asfaltlanması gibi sorunlarını gidermek için Asım Güzelbey’i arayıp yardım istediklerini, bu şekilde hastanenin modem bir görünümüne kavuştuğunu belirtti.

Dr. Bozkurt, daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'e plaket sunarak, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *