ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Binlerce insan el sıkıştı kucaklaştı

Binlerce insan el sıkıştı kucaklaştı
YAYINLAMA: 27 Mayıs 2024 / 18.47
GÜNCELLEME: 27 Mayıs 2024 / 18.47

Bayramlaşma törenlerinin ilk durağı, Jandarma Alay Komutanlığı’ydı.

AKP Milletvekili Ahmet Uzer, Nurettin Aktaş, Fatma Şahin, Ömer Abuşoğlu, CHP Milletvekili Mustafa Yılmaz, Abdülkadir Ateş, Ahmet Yılmazkaya, Vali Lütfullah Bilgin, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Necdet Sezginer, Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu ile birlikte İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.

İl Jandarma Komutanlığı'nda Albay Süleyman Yüksel tarafından karşılanan Bilgin, burada askerlerin bayramını kutladı.

Birlik ve bütünlüğün resminin çizildiği günlerdir bayramlar

Daha sonra Emniyet Müdürlüğü'ne geçildi ve Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan, polis müdürleri ve görevli memurlarla bayramlaşıldı.

Bayramların insanların gönlünde ayrı bir yeri olduğunu, küskünlerin barıştığı, fakir ve muhtaç ailelere yardım edildiği, komşu ve akrabaların ziyaret edildiği özel günler olduğunu Söyleyen Vali Bilgin, milli birlik ve beraberliğin pekiştiği, sevgi, saygı, kardeşlik ve paylaşmanın hazzının alındığı Ramazan Bayramı'nı Gazianteplilerle idrak etmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadığını söyledi. Özel İdare Müdürlüğü'nde düzenlenen resmi bayramlaşma töreninin ardından Büyükşehir Belediyesi'ne geçildi.

Partili partisiz herkes bir aradaydı

Bayramın ilk günkü bayram ziyaretlerinin son durağı olan Büyükşehir Belediyesi geçmiş yıllarda olduğu kadar kalabalık olmasa da tüm halkın katılabildiği bir bayramlaşma töreni olarak muhtarlardan marjinal partilere kadar pek çok insanı kucakladı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *