ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Birlik ve beraberlikle ayakta durmalıyız”

“Birlik ve beraberlikle ayakta durmalıyız”
YAYINLAMA: 27 Mart 2023 / 19.50
GÜNCELLEME: 27 Mart 2023 / 19.50
Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan, son zamanlarda savaş, terör, sel ve ekonomik kriz gibi olumsuz olayların yaşandığını belirterek, “Birlik ve beraberlik içinde ayakta durmalıyız” dedi.

Doğan, bayramların dostluk, kardeşlik, barış ve sevgi duygularının geliştiği ve yardımlaşmanın öne çıktığı önemli günler olduğunu ifade ederek, tüm vatandaşların Ramazan Bayramını kutladığını bildirdi.

Olaylar bizi yıldırmamalı

Bu yıl yaşanan olumsuzlukların bundan sonra tekrarlanmamasını dilediğini kaydeden Doğan, “Bunlar bizi yıldırmamalı. Her zaman birlik ve beraberlik içinde ayakta durmalıyız. Ramazan Bayramının herkese sağlık mutluluk, başarı, barış ve dostluk getirmesini istiyoruz” diye konuştu.

Büyükşehir önlem aldı

Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı için önlem alındı. Tüm hatlarda belediye ve özel halk otobüslerinin arife ve bayramın birinci gününde mezarlığa çalışacağı belirtildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan, 25-17 Kasım tarihlerinde kutlanacak Ramazan Bayramı’nın huzur içerisinde geçmesi için önlem aldıklarını açıkladı.

Doğan, “Gaziantep halkının sıkıntısız bir bayram geçirebilmesi için olanakları seferber ettik. Bayram süresinde nöbetçi ekipler çalışmalarını sürdürecek. Belediye hizmetlerinde aksama olmayacak” dedi.

Büyük bir arıza olmadığı sürece şehre her gün su verileceğini ifade eden Doğan, su ve kanalizasyonla ilgili sorunların 185 veya 2200004 nolu telefonlara iletilebileceğini belirtti. Halkın mezarlık ziyaretlerini kolaylaştırmak amacıyla arife ve bayramın birinci günü tüm hatlardan asri mezarlığa belediye ve özel halk otobüslerinin çalışacağını söyleyen Doğan, “Arife günü, Balıklıdan Yeşilkent mezarlığına belediye ve halk otobüsleri çalışacak. Halkımızın otobüs işletme müdürlüğü ile ilgili sorunlarını 3260034 veya 3255366 nolu telefona iletebilir. Bayram süresince hizmet verecek olan Mezarlıklar Müdürlüğüne ise 188 nolu telefonla ulaşabilirler. Diğer birimlerde nöbetçi ekipler görev yapacak. Zabıta müdürlüğünün 24 saat hizmet vereceğini kaydeden Büyükşehir Zabıta Müdürlüğünü ilgilendiren şikayet ve dileklerini 153 nolu telefona veya bizzat merkez karakollarına gelerek yapabileceklerini kaydetti.

Doğan, “Dostluk, kardeşlik, barış ve sevgi bağlarının güçlendiği, ramazan bayramının halkımız için hayırlı olmasını diler tüm Gazianteplilere saygılar sunarım” dedi.

Büyükşehir Belediyesinde bayramlaşma bayramın birinci günü saat 11:00-12:00 arasında yapılacak.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *