ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Bizim çocuklarımız için etkinlikler düzenleniyor

Bizim çocuklarımız için etkinlikler düzenleniyor
YAYINLAMA: 28 Şubat 2022 / 14.14
GÜNCELLEME: 28 Şubat 2022 / 14.14
Gaziantep Sağlık, Eğitim, Kültür ve Bizim Çocuklarımız Vakfı’nın, yaz boyunca etkinlikler düzenlemeye devam edeceği bildirildi. Sivil toplum örgütleri ile birlikte yaza üç etkinlikle başlayan vakıf, tiyatro oyunu, rock konseri ve yaz okulları düzenleme hazırlığında.

Bizim Çocuklarımız Vakfı yetkilileri, ilk etkinliklerinin 18-19 Haziran 2003 tarihleri arasında şehir tiyatrosu tarafından sahnelenerek, kare as oyunu ile başlayacağını açıkladı. Tiyatro grubu sezonu bu oyunla açarken, oyunun gelirinin Bizim Çocuklarımız Vakfı’na bağışlanacağını ifade eden yetkililer, “Üç gün süreyle Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar tiyatro salonunda saat 8:00’de sahne alacak oyunu Ray Conney yazdı. Haldun Dormen Türkçeye çevirdi. Yönetmeliğini Sevil Diri yapıyor. Teknik yönetmenliğini Serkan Çeteci, sahne tasarımını İhsan Ata tarafından düzenlendi. Oyunda Vedat Deli, Murat İnal, İmran Bezgin Can, Mehmet Çelik, Pınar Çeteci, Serkan Çeteci, Ayla Aydın, Ahmet Olcay, Derya Sidal ve İhsan Ata rol alıyor” dedi.

Yetkililer, Bizim Çocuklarımız Vakfı’na maddi ve manevi destek sağlamak amacıyla 22 Haziran günü rock konseri organize edileceğini bildirdi. 22 Haziran Pazar günü saat 8:00’de başlayacak olan konserde rock müziği ziyafeti vereceğini hatırlattı. Yetkililer, vakıf yararına yapılan rock müziği konserini izlemek isteyenlerin Sosyal Demokrasi Derneği Çınarlı Parkı Sokak’ta bağış makbuzu temin edebileceklerini söyledi.

Üçüncü etkinliklerin ise, Bizim Çocuklarımız Vakfı ile Çağdaş Bilgi Okulları’nın geleceğimiz olan çocuklarımızın sosyal yaşamına katkıda bulunmak ve elde edilecek gelirin vakıf yararına çocukların giderlerini karşılamak amacıyla kullanacağını belirten yetkililer, Yaz okulları etkinliği düzenlendi. 21 Haziran 2003 günü başlayacak olan yaz okulları 21 günlük devreler halinde iki dönem verilecek. Ücret karşılığında kurslara katılmak isteyenler bizim çocuklarımız Vakfı’na ve çağdaş bilgi okullarına başvurabilecekler” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *