ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Bozgeyik’ten aşure ziyafeti

Bozgeyik’ten aşure ziyafeti
YAYINLAMA: 13 Temmuz 2023 / 20.39
GÜNCELLEME: 13 Temmuz 2023 / 20.40
Sosyal belediyecilik ilkesiyle hizmet verdiklerini, amaçlarının toplumun her kesimiyle kucaklaşmak olduğunu belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Mehmet Bozgeyik, Emek Semt Pazarındaki esnafa aşure dağıttı.

SP İl Başkanı Rauf Bozgeyik, SP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Kemal Ateş, Şehitkamil Belediye Meclis Üyeleri ve belediye çalışanlarının yanı sıra çevre halkı da aşure gününe katıldı.

Sosyal etkinlikler halkla kaynaşmayı sağlıyor

Belediye Başkanı Mehmet Bozgeyik aşure dağıtımı nedeniyle Emek Semt Pazarında düzenlenen törende bu tür etkinliklerin halkla birlikte olmaya bir vesile olduğunu hatırlattı.

Şehitkamil’i çağdaş bir yerleşim merkezi yaptıklarını ifade edip, belediyenin gerçekleştirdiği hizmet ve yatırımları anlatan Bozgeyik, başkanlık görevine yeniden talip olduğunu yineleyerek çevre halkından işi ehline teslim etmelerini istedi.

İşi ehline teslim edin

Yapılacak yasal düzenlemeler sonrasında mahalli idarelerin yerel parlamento gibi çalışacağını vurgulayan Bozgeyik, “Hizmet ve yatırım taleplerinizin eksiksiz gerçekleşebilmesi için belediyecilikte ehliyetli ve liyakatlı insanlara görev verin. Saadet Partisi olarak ehliyetli ve liyakatlı insanlarla sizlere hizmet etmeye talibiz. Herkesin takdir ettiği hizmetlerimize devam etmek istiyoruz” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *