ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Bulgura hücum

Bulgura hücum
YAYINLAMA: 16 Ocak 2024 / 19.33
GÜNCELLEME: 16 Ocak 2024 / 20.10

Bulgur yardımından yararlanmak isteyen yoksul aileler, aşırı sıcağa rağmen yardım kamyonlarının arkasında uzun kuyruklar oluşturdu.

Ali Halil Küncülü Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nın maddi durumu yetersiz ailelere yönelik yaptığı bulgur dağıtımından yararlanmak isteyen vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı karşısındaki akaryakıt istasyonunun bahçesinde toplandı. Aşırı sıcağa aldırmadan bulgur yüklü kamyonların arkasında uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlara 50 kilo bulgur verildi.

Yardım dağıtımı sırasında önceki yıllarda olduğu gibi izdiham yaşanmaması için önlem aldıklarını belirten vakıf yetkilileri şöyle konuştular: “Vakıf olarak muhtarların yardımıyla belirlediğimiz 3 bin 500 aileye yardım yapıyoruz. Vatandaşların sıcaktan etkilenmemesi ve fazla beklememesi için dağıtımı birkaç noktada aynı anda başlattık. Bu sayede vatandaş fazla beklemeden bulgurunu alıp evine dönebiliyor. Önceki yıllarda olduğu kadar sıkıntı yaşamıyor”

Maddi durumu yetersiz ailelere yardım dağıtarak önemli bir sorumluluğun gereğini yerine getirdiklerine inandıklarını belirten vakıf yetkilileri önümüzdeki günlerde bu ailelere yakacak ve sıvı yağ yardımı yapacaklarını kaydettiler.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *