ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Büyükelçi Kretschmer Gaziantep’e geliyor

Büyükelçi Kretschmer Gaziantep’e geliyor
YAYINLAMA: 29 Mart 2022 / 13.55
GÜNCELLEME: 29 Mart 2022 / 13.55
Avrupa Komisyonu Türkiye Temsilcisi Büyükelçi Hansjörg Kretschmer’in bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere yarın Gaziantep’e geleceği bildirildi.

Avrupa Komisyonu Türkiye Temsilcisi büyükelçi Hansjörg Kretschmer’in, bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Gaziantep ticaret odasına davetlisi olarak, 25 Temmuz Çarşamba günü Gaziantep’e geleceği bildirildi. Gaziantep Ticaret Odası yetkilileri, Avrupa Komisyonu Türkiye Temsilcisi Büyükelçi Hansjörg Kretschmer’in, Gaziantep ziyareti kapsamında yarın saat 11:30’da Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan’la birlikte, bir basın toplantısı düzenleyeceğini belirtti. Basın toplantısının yanı sıra büyükelçi, saat 5:00’te gerçekleştirilecek olan Gaziantep Sanayi Odası meclis toplantısına da katılarak, bir sunuş yapacak.

Yetkililer, “Büyükelçinin, yapacağı ziyaret büyük önem taşımaktadır. Çünkü, Gaziantep’ten gerçekleştirilen ihracatın önemli bir bölümü Avrupa Birliği ülkelerine yapılıyor. Büyükelçinin ziyareti Gaziantep’in Avrupa Birliği ilişkilerine yeni bir ivme kazandıracaktır dedi.

Avrupa Komisyonu Türkiye Temsilcisi büyükelçinin, yapacağı ziyarette aynı zamanda temsilcilik birinci sekreteri Simon Mordue da eşlik edecek.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *