ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Büyükşehir bayrama hazır

Büyükşehir bayrama hazır
YAYINLAMA: 05 Haziran 2023 / 17.11
GÜNCELLEME: 05 Haziran 2023 / 17.14
Tüm hatlardan mezarlığa otobüs kalkacak

Büyükşehir Belediye başkanı Celal Doğan 1-4 Şubat 2004 tarihlerinde kutlanacak olan Kurban Bayramı’nın huzur içerisinde geçmesi için önlem aldıklarını belirtti.

Doğan, “Gaziantep halkına sıkıntısız bayram geçirebilmesi için olanaklarımızı seferber ettik. Bayram süresince nöbetçi ekipler çalışmalarını sürdürecektir. Belediye hizmetlerinde aksama olmayacaktır” dedi.

Su kesintisi olmayacak

Olası büyük arıza olmadığı sürece şehre her gün su vereceklerini ifade eden Doğan, su ve kanalizasyonla ilgili sorunların 185 veya 220 00 04 nolu telefonlara iletilebileceğini belirtti. Halkın mezarlık ziyaretini kolaylaştırmak amacıyla arife ve bayramın birinci günü tüm hatlardan Asri Mezarlığa, Belediye ve Özel Halk otobüslerinin çalışacağına değinen Doğan, sözlerine şöyle devam etti:

Yeşilkent mezarlığına belediye ve halk otobüsleri çalışacak

“Arife günü balıklıdan Yeşilkent mezarlığında belediye ve halk otobüsleri çalışacak. Halkımız, otobüs işletme müdürlüğü ile ilgili sorunlarını iletebilir. Bayram süresince hizmet verecek olan mezarlık müdürlüğüne ulaşabilirler. Diğer birimlerde nöbetçi ekiplerimiz görev yapacaktır. Zabıta müdürlüğümüz 24 saat hizmet verecektir. Büyükşehir zabıta Müdürlüğü’nü ilgilendiren şikayet ve dileklerini bizzat merkez karakoluna gelerek yapabilirler.”

Doğan, halkın bayramını kutladı

Celal Doğan, “Dostluk, kardeşlik, barış ve sevgi bağlarının güçlendiği mübarek kurban bayramının halkımız için hayırlı olmasını diler, tüm Gazianteplilere saygılar sunarım” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi’nde halkla bayramlaşmanın bayramın birinci günü saat 14:30 ile 1530 arasında yapılacağı kaydedildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *