ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Büyükşehir belediyesi için Yılmaz’ın da adı geçiyor

Büyükşehir belediyesi için Yılmaz’ın da adı geçiyor
YAYINLAMA: 18 Mart 2022 / 15.01
GÜNCELLEME: 18 Mart 2022 / 15.01
Yerel seçimlere yaklaşırken hareketlenen CHP’de, ana kent belediye başkan adaylığı için CHP Milletvekili Mustafa Yılmaz’ın adının da geçtiği bildirildi.

Partili kaynaklar, parti içinde geniş bir kesimin yerel seçimlerin mutlaka kazanılması gerektiği düşüncesiyle Mustafa Yılmaz’ı ana kent belediye başkan adaylığına ikna etmeye çalıştığını söyledi.

Tepki almayan tek isim Yılmaz

Doğan’ın CHP’ye dönmemesi halinde ana kent belediyesini kazanacak tek isim olarak Mustafa Yılmaz’ı gören bir kesimin, “Mustafa Yılmaz başka partiye gidip dönmüş bir siyasetçi ama, başka partide olduğu dönemde de partimize her zaman hizmet etmiştir. CHP aleyhine tek kelime etmemiş, partisine her zaman sahip çıkmıştır. Gaziantep’te ana kent belediyesine kazanabilmemiz için Mustafa Yılmaz milletvekilliğinden istifa ederek, ana kente aday olmalıdır. Çünkü parti tabanımızda tepki almaya tek isim Mustafa Yılmaz’dır” görüşünde olduğu öğrenildi.

İstifa ederek aday olmalı

Mustafa Yılmaz’ın partinin seçimi kazanması için milletvekilliğinden istifa ederek bu görevi üstlenmesi için ısrar ettiği bildirilen grubun, “Celal Doğan dönmezse Mustafa Yılmaz’dan başka şansımız yok. Yılmaz partinin başarısı için istifa ederek canla başla çalışmalıdır. Aksi halde AKP karşısında Gaziantep’te seçim kazanmak pek kolay değil” diye ısrarcı olduğu ileri sürüldü.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *