ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi toplantısı sonuç bildirgesi açıklandı

Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi toplantısı sonuç bildirgesi açıklandı
YAYINLAMA: 10 Ocak 2024 / 19.48
GÜNCELLEME: 10 Ocak 2024 / 20.00

Projeyi aykırı yapılanmanın önüne geçilmesi için görüş birliğine varıldı

Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi toplantısı sonuç bildirgesi açıklandı. Bildirgede geçtiğimiz günlerde geniş bir katılımla yapılan toplantıda, 100. Yıl Atatürk Kültür Parkı’nda projeye aykırı yapılanmanın önüne geçilmesi konusunda görüş birliğine varıldığı belirtildi.

100. Yıl Atatürk Kültür Parkı’nda projeye aykırı yapılanmanın önlenmesi yanında mülk sahiplerinin mağdur olmaması için Şehitkamil ve Şahinbey belediyelerinin Büyükşehir Belediyesi’yle birlikte sorunu sahiplenmeleri gerektiği görüşü üzerinde konsensüs sağlandığını ifade edilen bildirgede şu görüşlere yer verildi: “Ulaşımla ilgili komisyonun hazırladığı rapor divan üyelerince benimsemekle birlikte 2004 yılı sonuna kadar mevcut Gazi Ulaşım A.Ş. İle ilgili çeşitli kararlar alındığı söylenmişse de yıl sonuna kadar mevcut halin iyileştirilmesi ve alınan kararların yıl sonuna kadar ertelenmesi kararlaştırılmıştır

Kent Konseyi Divanı olarak Kent Konseyi genel kurulunda benimsenen çoğunluk görüşünün gerek Büyükşehir Belediyesi meclisine gerekse ilçe belediye meclislerine öneri olarak sunulması uygun görülmüştür”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *