ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Büyükşehir iftar yemeği verdi

Büyükşehir iftar yemeği verdi
YAYINLAMA: 15 Mart 2023 / 13.26
GÜNCELLEME: 15 Mart 2023 / 13.26
Büyükşehir Belediyesi tarafından, mahalle muhtarlarına iftar yemeği verildi. Yemeğe bazı belediye meclis üyeleri de katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan, tarafından verilen iftar yemeğine mahalle muhtarları, büyükşehir ve GASKİ daire müdürleri ile Büyükşehir ve Şehitkamil Belediye Meclis üyelerinden Akif Ekici, Mehmet Atar, Abdulvahap Tural, Ercan Babür, Ökkeş Gürsoy, Hüseyin Bilgin katıldı.

Yaklaşık 250 kişiye verilen yemek sonunda Belediye Başkanı Celal Doğan muhtarlara birer arka fon ile ecza dolabı hediye etti.

İftar yemekleri ardarda veriliyor

Ramazan ayında siyasi partiler, sivil toplum örgütleri ve belediyeler tarafından verilen iftar yemekleri peşpeşe sürüyor. Geçtiğimiz günlerde verilen iftar yemeklerinin ardından bu hafta da 4 ayrı yerde iftar yemeği veriliyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından dün Şato Restaurant’ta mahalle muhtarlarına iftar yemeği verildi. AK Parti’den sonra Genç Parti’de bugün iftar yemeği veriyor. GP’nin iftar yemeği Duru Restaurant’ta. 13 Kasım Perşembe günü Sarıgüllük Lions Kulübü tarafından Prof. Dr. Zekeriya Bayaz’ın da katılacağı iftar yemeği GTO lokalinde veriliyor.

15 Kasım Cuma günü MÜSİAD tarafından sanayici ve iş adamlarına iftar yemeği verilecek. MÜSİAD iftar yemeğini Grand Otel’de veriyor. Önümüzdeki hafta ise Şehitkamil Belediye Başkanı Mehmet Bozgeyik, Kalender Plaza’da bir iftar yemeği verecek.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *