ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Büyükşehir sanki bayram yeri gibiydi

Büyükşehir sanki bayram yeri gibiydi
YAYINLAMA: 30 Mart 2023 / 17.36
GÜNCELLEME: 30 Mart 2023 / 17.36
Ramazan Bayramının birinci günü İl Jandarma Alay Komutanlığında başlayan bayramlaşmalar, Büyükşehir Belediyesinde binlerce vatandaşın katılımıyla noktalandı.

Binlerce insan el sıkışıp hal hatır sordu

Bayramlaşmanın ilk durağı İl Jandarma Alay Komutanlığındaydı, Vali Lütfullah Bilgin, AKP Milletvekili Fatma Şahin, bürokratlar ve bazı partililer, askerlerin bayramını kutladıktan sonra Emniyet Müdürlüğündeki bayramlaşma törenine katıldı. Emniyet Müdürlüğündeki bayramlaşmaya İstanbul eski Emniyet Müdürü Hasan Özdemir ve çok sayıda bürokrat katıldı.

Özel İdare Müdürlüğü Lokalindeki bayramlaşmanın ardından Büyükşehir Belediyesine geçildi.

CHP Milletvekili Abdulkadir Ateş, Mustafa Yılmaz, Ahmet Yılmazkaya, AKP Milletvekili Fatma Şahin, Ömer Abuşoğlu, Nurettin Aktaş, Mehmet Sarı, Ahmet Uzer, protokol mensupları, partililer, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen bayramlaşma saatlerce sürdü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan’ın ev sahipliğinde geçen bayramlaşma töreninden salona sığmayan vatandaşların bir kısmı salonun dışında kaldı, bir kısmı da bir an önce bayramlaşabilmek için sıraya girdi.

Bayramlar bayram gibi kutlanmalı

Bayramların birlik bütünlük duygularını doruğa çıkartan günler olduğu belirtilirken, “Son yıllarda bayramlar tatil günleri gibi algılanıyor. Ancak buradaki görüntüler bayramların bayram günleri gibi kutlandığının güzel bir göstergesi. Bu kadar insanın bir arada olması ve sarmaş dolaş bayramlaşıp hal hatır sorması son derece anlamlı. Türkiye halkı en zor zamanlarında bile sağduyuyu elden bırakmayan değerlerine önem veren bir toplum” denildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *