ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Büyükşehirde sakin oturum

Büyükşehirde sakin oturum
YAYINLAMA: 27 Mart 2023 / 19.53
GÜNCELLEME: 27 Mart 2023 / 19.53
Kale ve çevre düzenlemesi kapsamında kalan belediyeye ait Karagöz Mahallesindeki yerin 10 yıllığına kiraya verilmesi teklifi mecliste kabul edildi.

Büyükşehir belediye Meclisi 2003 yılı Kasım ayı olağan toplantısının 4. Oturumu yapıldı. Celal Doğan başkanlığında yapılan oturumda gündemde yer alan 13 maddeden hazır olan 4 madde kabul edildi.  

Kabul edilen maddeler arasında Şahinbey Belediyesinin 2003 yılı bütçesinde de münakale yapılması, kale ve çevre düzenlemesi kapsamında kalan belediyeye ait Karagöz Mahallesindeki yerin 10 yıl süreyle kiraya verilmesi önerileri de vardı. Tahsili imkansız hale gelen amme alacaklarının terkini, belediyede çalışırken kaza sonucu hayatını kaybeden Mehmet Annaç isminin Gazikent Mahallesi KÜSGET Kavşağı bölgesindeki yeni yaptırılan parka verilmesi, Cizreliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak kullanılan belediyeye ait mülkün kira sözleşmesinin 10 yıllık yenilenmesi teklifler kabul edildi.

GASKİ meclisi yapıldı

Büyükşehir meclisinden sonra GASKİ genel kurulu da yapıldı. GASKİ Genel Müdürlüğünün 2004 mali yılı bütçesi ile koruma ve güvenlik memurlarına verilecek fazla mesai önerisi kabul edildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *