ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Büyükşehirden ücretsiz tiyatro

Büyükşehirden ücretsiz tiyatro
YAYINLAMA: 29 Aralık 2021 / 18.46
GÜNCELLEME: 29 Aralık 2021 / 18.46
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, büyükşehir belediyesi tarafından Ankara Akten Sanatevi’nin hazırladığı BİZBİZ’in düşünceleri konulu çocuk oyunu sahneleniyor.

Onat Kutlar Gösteri Salonu’nda 23-24 Nisan 2003 çarşamba ve perşembe günleri, çocuklar için ücretsiz sahnelenecek Olan BİZBİZ’in düşleri konulu çocuk oyun ücretsiz sahneleniyor. Özellikle kenar semtlerdeki çocukların tümünün davetli olduğu, milli eğitim il müdürlüğü ile işbirliği yapılarak çocukların okullardan otobüste alınarak, oyundan sonra da okula bırakılacağı belirtildi.

Diş doktoru da bilgi verecek

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin desteğiyle her oyundan önce bir diş doktorunun, çocukları diş sağlığı ile ilgili bilgi vereceğim, oyunun günde dört seans olarak, 9:30,11,13 ve 14 saatlerinde oynanacağı bildirildi.

23 Nisan günü 9:30‘daki seansı yetiştirme yurdu, Şahinbey Çocuk Yuvası Ve Bizim Çocuklarımız Vakfı’nın çocuklarının izleyeceği, diğer üç seansı 24 Nisan günü oynanacak olan dört seansın ilköğretim okullarının öğrencileri için düzenlendiği kaydedildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *