ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Büyükşehir’in piyano ihalesine beş firma katıldı

Büyükşehir’in piyano ihalesine beş firma katıldı
YAYINLAMA: 28 Ocak 2022 / 15.09
GÜNCELLEME: 28 Ocak 2022 / 15.09
Büyükşehir belediyesinin, Onat Kutlar Tiyatro salonuna konulmak için alacağı piyanonun ihalesi dün yapıldı. Beş firmanın katıldığı ihalenin sonucu, komisyon tarafından daha sonra açıklanacak.

İhale Komisyonu Başkanı, “Piyano alımı konusunda belediyemizin önemli bir eksiği de böylelikle giderilmiş oluyor. Şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi, Onat Kutlar Tiyatro salonunda konser, resital, oda müzikleri gibi etkinliklerde kullanılmak üzere alınması planlanan piyanonun ihalesi dün yapıldı. Piyano almak için ihale açan büyükşehrin dün yaptığı ihalede Gaziantep Üniversitesi konservatuvarı öğretim üyelerinden Yusuf Özbaş da hazır bulundu. Özbaş’ın, alınacak piyanonun kalitesini kontrol edeceği öğrenildi.

İhaleye beş firma katıldı

Kapalı zarf usulü ile yapılan ihaleye katılan beş firmadan Cangöz ticaret belirtilen markanın Dengi Petrov marka piyano için 59 milyar 900 milyon teklif ederken, Kutlu grup belirtilen marka için 66 milyar 660 milyon teklif etti. Batı müzikte belirtilen marka için 68 milyar 250 milyon teklif ederken Zuhal dış ticarete belirtilen marka için 70 milyarlık bir teklifte bulundu. Duygu kimya ise belirtilen marka piyano olmadığı için dengi marka önerirken, 86 milyarlık bir teklifte bulundu. İhale komisyonu, teklifleri değerlendirerek kararını daha sonra açıklayacak.

İhalenin komisyonu başkanı, “Belediyemizin önemli bir eksiği de böylelikle giderilmiş olacak” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *