ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Büyükuncu’nun katili yine yargı önündeydi

Büyükuncu’nun katili yine yargı önündeydi
YAYINLAMA: 07 Ocak 2022 / 14.23
GÜNCELLEME: 07 Ocak 2022 / 14.23
Ece makarnanın ortaklarından Murat Büyükuncu’yu öldüren İsmail Uçar’ın tutuklu olarak yargılandığı davanın duruşmasına devam edildi. Olayla ilgili olarak aranan dört kişi ile ilgili gıyabi tevkif kararı bulmuyor.

Gaziantep 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın üçüncü duruşması dün yapıldı. Hakim Rıza Şahin başkanlığında yapılan duruşmaya tutuklu bulunan katil İsmail Uçar ve avukatları ile işadamı Murat Büyükuncu’nun avukatı ve ailesi katıldı. Uçar, ilk duruşmada poliste verdiği ifadesini değiştirerek, beni kimse azmettirme de, bana küfür ettiği için öldürdüm. Polisteki ifadem zor kullanılarak alındı. Kabul etmiyorum, diğer sanıkların da olayla ilgisi yoktur demişti.

Dünkü duruşmada, Uçar’ı azmettirdikleri gerekçesiyle hala gıyabi tevkif kararı bulunan Mehmet Bağcı, Feridun Sarıca, İsmail Turan, Ziya Genç Türk’ün gıyabî tevkiflerinin devamına karar verilirken, gelmeyen tanık ve sağlıklarını ifadesinin alınabilmesi ve eksik evrakların tamamlanması için duruşma ileriki bir tarihi ertelendi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *