ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

CHP, artık kendine çeki düzen vermeli

CHP, artık kendine çeki düzen vermeli
YAYINLAMA: 20 Ağustos 2023 / 22.58
GÜNCELLEME: 20 Ağustos 2023 / 22.58
CHP Gaziantep Milletvekili Mustafa Yılmaz, seçim sonuçlarından son derece üzgün olduğunu dile getirirken, “Bu kadar farklı sonuçlar beklemiyordum, CHP’nin artık kendine mutlaka çeki düzen vermesi gerekiyor, hem de en alt kademeden en üst kademeye kadar” diye konuştu.

Orta kesim sandığa gitmedi

Seçim çalışmaları boyunca kenar semtlerde belediyelerden ufak tefek şikayetler aldıklarını belirten Mustafa Yılmaz, “Seçim sonuçlarından dolayı son derece üzgünüm. Doğrusu bu kadar farklı sonuç beklemiyordum. Kazanırsa da kaybedilirse de üç aşağı beş yukarı bir sonuç olur diye tahmin ediyordum. Kenar semtler bize oy vermedi. Ancak orta gelir grubundaki insanlar da sandık başına gitmedi” dedi.

Yeniden yapılanma zorunlu hale geldi

CHP’nin en üst kademeden, en alt kademeye kadar kendine çeki düzen vermesinin zamanının geldiğini vurgulayan Mustafa yılmaz, “Bu seçim sonuçları da gösterdi ki CHP halk nezdinde iyi bir politika izlemiyor ve muhalefet partisi olarak görevini yerine getiremiyor. Parti olarak şapkamızı önümüze koyup, yeni baştan bir yapılanmaya gitmemiz artık zorunlu hale gelmiştir” şeklinde açıklamada bulunduğu.

Adaylarımızın üstünlüğü tartışılmaz

Seçim sonuçlarından duyduğu üzüntü nedeniyle, hiç kimseye veda etmeden Ankara’ya döndüğünü ifade eden CHP Gaziantep Milletvekili Mustafa Yılmaz “Bizim adaylarımızın AKP’nin adaylarına karşı üstünlüğü tartışmasız bir gerçektir. Celal Doğan 15 seneden beri Gaziantep’e büyük hizmetler yaptı. Diğer iki adayımız da belediyecilikte tecrübeli insanlardı. Ama AKP’nin iktidar rüzgarı Gaziantep’teki seçim sonuçlarını da etkiledi. Halk bu kez böyle bir tercihte bulundu” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *