ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“CHP Gaziantep il ve ilçe teşkilatı görevinin başında”

“CHP Gaziantep il ve ilçe teşkilatı görevinin başında”
YAYINLAMA: 26 Şubat 2024 / 17.12
GÜNCELLEME: 26 Şubat 2024 / 17.12

CHP Genel Merkezin Gaziantep il ve ilçe teşkilatlarının, görevden alınacağı yönünde haberlerin gündeme geldiğini, CHP Genel Merkezinin böyle bir kararı bulunmadığını belirten CHP Gaziantep Milletvekili Mustafa Yılmaz, “CHP Genel Merkezinin Gaziantep il ve ilçe teşkilatlarını görevden alma gibi bir kararı yok” dedi.

“Benim ilgim yok”

Gazetelerde yer alan yanlış haberler üzerine açıklama yapma gereği duyduğunu söyleyen Yılmaz, “Çıkan haberlere cevap vererek bir anlamda tekzip yapmak istedik. Haberi yapanlar yanlış bilgi almış olabilir. Gazeteci arkadaşlarımız haber vermekle yükümlüdürler. Birisinden yanlış bir bilgi duymuş olabilirler ve o haberi iletirler. Onu da ben doğal karşılıyorum. Kimseye bir kırgınlığım yok ama benim bu tür işlerle bir alakam ve ilgim yok” şeklinde açıklama yaptı.

“Haberim yok”

CHP Genel Merkezinde, özellikle imzasını çekmeyen il ve ilçelerin maddi anlamda desteklenmemesinin gündemde olduğu, Gaziantep’in de teşkilatlar arasında yer aldığı sorusuna ise yılmaz, “CHP’nin böyle bir karar aldığından haberim yok. Benim işim olmayan bir şey olduğu için de haberim olmayan bir konuda yorum yapmam, varsayım üzerine konuşmam. Böyle bir şey olursa yanlış olur. Teşkilatlar sırf bana karşı oldun diye eğer cezalandırmaya kalkılırsa, bu görevden alma, ya da bunun dışında ekonomik yönden cezalandırılma olsun, son derece yanlış olur. Ama bundan haberim yok. Genel merkezinde böyle bir kararı olduğunu duymadım. Eğer böyle bir karar çıkarsa kimin tarafından çıkarsa çıksın normal bir şey değildir, anormaldir, onun yanlış olduğunu söyleyebiliriz” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *