ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

CHP göçebe çadırı değil

CHP göçebe çadırı değil
YAYINLAMA: 24 Şubat 2022 / 14.05
GÜNCELLEME: 24 Şubat 2022 / 14.05
CHP’nin yeni il binası açıldı

CHP il Başkanlığının yeni binasının açılışı yapıldı. İl başkanı Duran Ergetir, yaşlı bir partili ile açılış kurdelesini kesen Şahinbey Belediye Başkanı Yaşar Ağyüz, seçime yaklaşılırken, birilerinin kendine sığınma yeri aradığını belirterek, bunların önce özeleştiri yapması gerektiğini söyledi.

CHP kendi binasına kavuştu

İncilipınar mahallesi Sayın iş merkezi dördüncü katta bulunan CHP’nin yeni il başkanlığı bürosunun açılış hafta sonu kalabalık bir partilinin katılımıyla gerçekleşti. Açılışa CHP il başkanı Duran Ergetir, milletvekili Mustafa Yılmaz, Ahmet Yılmaz, Şahinbey belediye başkanı Yaşar Ağyüz, Şahinbey ilçe başkanı Burhan Tanrıverdi, Şehitkamil ilçe başkanı Zihni Kepkep,

Burç belediye başkanı Mustafa Özdağlı ile partinin il ve ilçe yöneticileri, taşra ilçe başkanları ve yöneticileri, belediye ve il genel meclis üyeleri ile çok sayıda parti ve Bayram Hamiş başta olmak üzere bazı sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. CHP genel başkanı Deniz Baykal başta olmak üzere çok sayıda milletvekili de açılış nedeniyle telgraf gönderdi.

Miting gibi açılış oldu

CHP il başkanı Duran Ergetir, partinin her geçen gün güçlendiğini belirterek, kokteyl gibi planladıkları açılışın adeta mitinge dönüştürülmesinden mutluluk duyduklarını söyledi. Ergetir, bu kalabalıkların partilerin iktidar olmasının önünü açacağını ve iktidar sevincini yeni binada yaşayacaklarını açıkladı. Ergetir, binanın alınmasına katkıda bulunan, tüm parti yöneticilerine ve üyelere destek olan herkese teşekkür etti.

Delege tespitlerine karışmayın

Milletvekili Ahmet Yılmazkaya da konuşmasında hükümeti eleştirerek, “Bu kurnaz tüccar gidişe dur demenin yolu önümüzdeki mahalli seçimdeki verilecek oylarla ilgilidir. Mahalli seçimden güçlü çıkmamızın yolu birlik ve beraberlikten geçer” dedi. Parti yöneticilerinin delege tespitlerine müdahale etmemesi uyarısında bulunan Yılmaz kaya, ülkeyi bu kurnaz ticaretten, siyasetten CHP’nin kurtaracağını sözlerine ekledi.

CHP göçebe çadırı değil

Şahinbey Belediye başkanı Yaşar Ağyüz, CHP’nin göçebe çadır olmadığını belirterek, “CHP, kökü ve tarihi misyonu olan, cumhuriyeti kuran, yaşatan, tarihi mirasına sahip çıkan bir partidir. Bu örgüt ayakta olduğu sürece parti hiçbir şey olmaz” dedi.

Birileri seçime yakın

kendilerine sığınma yeri arıyor

Önümüzdeki mahalli seçimleri CHP’nin kazanacağını, bu başarı ile ak partiye ders vereceklerini söyleyen Ağyüz, bu kalabalık bu zaferin müjdecisi olsun. Bunu başarmak bizim birliğimizden, barış, sevgi ve dostluktan geçer. Partiye sahip çıkmaktan geçer. Seçildikten sonra partiye dirsek çevirenler seçime yakın kendilerine sığınma yeri aradıklarını sosyal demokrat davranışın uygun olup olmadığının özeleştirisini yapsınlar. Biz kenetlenmemizi sağlayacağız, yolumuza devam edeceğiz. Bu yol önce mahalli iktidar, sonra genel iktidar yolu dedi.

Aday olsam da olmasam

da partim için çalışacağım

Ağyüz, 15 yıldır CHP sayesinde belediye başkanlığı yaptığını belirterek, “Yerel seçimlerde aday olmasam da olsam da partinin emrinde olacağım. 3 belediyeye de CHP’nin bayrağını dikmek için mücadele edeceğim” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *