ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

CHP’de aday olmak onurdur

CHP’de aday olmak onurdur
YAYINLAMA: 25 Nisan 2022 / 14.15
GÜNCELLEME: 25 Nisan 2022 / 14.15
CHP Şehitkamil ilçe başkanlığına aday olduğunu açıklayan İzzettin Turnalar, sivil toplum örgütünden gelen biri olarak, hiçbir kişi veya grubun değil, CHP’nin aday olduğunu açıkladı.

Turnalar, “Kazandığı taktirde belediye başkanı adayı kim olursa olsun onunla uyum içerisinde çalışacağım” dedi.

Halk ekonomik krizin ağırlığı altında eziliyor

CHP Şehitkamil‘de Neşet Uçar’dan sonra dün de İzzettin Turnalar başkanla aday olduğunu açıkladı. CHP’den aday olmasının dahi kendisine ayrıcalık ve onur verdiğini belirten Turnalar, yerel seçim öncesi parti örgütlerinin seçime hazırlanmasının önemli olduğunu açıkladı.

Ülkesinin, tarihinin en ağır ekonomik ve siyasal kullanımını yaşadığını, halkın ekonomik krizin ağırlığı altında ezildiğini ve gün geçtikçe daha da yoksullaştığını söyleyen Turnalar, AKP iktidarı ile ülkemizin hızla Siyasal belirsizliği doğru itildiğini söyledi. Uluslararası arenada yalnız ve etkisiz bir ülke haline döndüğünü hatırlatan Turnalar şöyle konuştu:

Sandıkta çıkan mesajı aldık

Ülke içinde bulunduğu olumsuzluklardan kurtaracak yegane gücün CHP olduğunu söyleyen Turnalar, “Çünkü CHP Türkiye’nin kurucusu ve güvencesidir. 3 Kasım seçimlerinde sandıktan çıkan mesajı aldık. Eksiklerimizi gördük. İlçe kongresinde yetki aldığımızda yerel yönetim seçimlerinde sosyal demokrasi siyaset anlayışı doğrultusunda Şehitkamil belediyesi başkanlığını yeniden dirilişi mevzi haline getireceğiz. Siyasal çalışmalarımızı seçim dönemleri ile sınırlı görmeyeceğiz. Gençleri siyasetin etkin bir unsuru haline dönüştüreceğiz. Geleceğimizi karartmayacağız” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *