ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

CHP’li doğdu ve CHP’li öldü

CHP’li doğdu ve CHP’li öldü
YAYINLAMA: 27 Nisan 2022 / 14.05
GÜNCELLEME: 27 Nisan 2022 / 14.05
Kutlar için ne dediler?

Milletvekili Abdülkadir Ateş: Kutlar, CHP’li doğdu ve CHP’li öldü. Politikada hiçbir zaman insan ayrımı yapmadı. CHP Gaziantep Teşkilatı ve Türk politikası İyi bir insanı kaybetti. Dürüst saygıdeğer, yiğit bir partiliydi.

Siyaseti makam ve mevki için yapmadı

Milletvekili Mustafa Yılmaz: Çok özel bir politikacıydı. Siyasette uzun yıllar aktif olarak görev yaptı. 13-14 yıl partinin il başkanlığı görevinde bulundu. Bu süre içerisinde hiçbir yere aday olmadı. Partiye hizmeti makam için yapmadı. Eşine ender rastlanan bir politikacıydı. Karşısında muhalif olarak çalışan insanlar ile seçim sonunda tokalaşır başarılar dilerdi. Onlara gerektiğinde destek verirdi. Örnek politikacıydı. Fakire yardım eden bir insandı, mekanı cennet olsun.

Siyaseti kendisi için yapmazdı

Milletvekili Ahmet Yılmazkaya: iyi bir insan ve iyi bir CHP’liydi. Laikliği Atatürkçülüğü özünde benimseyen ve savunan bir insandı. Siyaseti kendisi için değil başkaları için yapardı.

Yeri zor doldurulur

CHP eski il başkanı Metin Çeliker: Kentimizin yetiştirdiği adil siyaset ve hukuk adamlarından biriydi. Toplumun gelişmesi, Çağdaşlaşması yönündeki uğraşları kendinden sonraki nesillere örnek teşkil edecek boyuttaydı. Siyasal etik ve siyasetin düzeyli yapılanmasına önemli katkıları oldu. Yeri zor doldurulabilecek bir arkadaşımızdı.

Kadınlara değer verirdi

CHP eski il yönetim kurulu üyesi, kadınlara çok değer veren saygın bir politikacıydı.

Mevki ve makamı düşünmedi

Avukat Cafer Ateş: Allah rahmet eylesin. İyi bir insandı. Mevki ve makam düşünmedi. Sosyal demokrattı. Hem de bilinçli bir sosyal demokrattı. Herkese saygılı, herkesten de saygı bekleyen bir insandı.

İyi bir hukukçuydu

Avukat Şükrü Çil: örnek bir insandı. İyi bir hukukçuydu. Baro çok değerli bir hukukçusunu kaybetmiştir. Yakınlarının acısını paylaşıyoruz. Avukatların başı sağ olsun.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *