ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

CHP’li kadınlara “Susun” denildi

CHP’li kadınlara “Susun” denildi
YAYINLAMA: 12 Temmuz 2023 / 12.45
GÜNCELLEME: 12 Temmuz 2023 / 12.53
Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celal Doğan, Şahinbey Belediye Başkan adayı Ali İhsan Sofuoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanı adayı Ahmet Yılmaz, CHP’li kadınlarla bir araya geldi.

Talep ve beklentilerinizi gündeme getirmeyin

Basına kapalı yapılan toplantı öncesi kadınları organize eden CHP Kadın Kolu Başkanı Aysel Koçak, Toplantı sırasında başkanları sıkıştırmamaları konusunda kadınlara uyarılarda bulundu.

“Sakın ola ki hiçbiriniz başkanlara hesap sorar gibi bir soru sorup geçmiş dönemde yapılmayan hizmetler konusunda yakınmasın” diyen Koçak, “Bu bir nezaket ziyareti ve tanışma toplantısıdır. Hiç kimse başkanların buraya gelişini fırsat bilip yakınları için iş talebinde bulunmasın. Hiç ama hiç biriniz geçmiş dönemde yapılmayan hizmetler ve gerçekleştirilmeyen taleplerini hatırlatmasın. Başkanlarımıza hesap sorar gibi konuşup sorular yöneltmesin. Geçmiş geçmişte kaldı. Şimdi yapacağınız şey güzel güzel başkanlarımızı dinlemek ve size anlatılanlar doğrultusunda çalışmak ve bu partiyi yerelde başarılı çıkarmaktır. Asıl söyleyeceklerinizi seçimden sonraya bırakın” dedi.

Koçak, toplantıya katılan kadınlara üç beş defa “Beni iyi anladınız değil mi sakın söylediklerimin dışına çıkmayın” diye uyarıda bulundu.

Koçak’ın tüm uyarılarına rağmen toplantıya katılanlardan engelli Gülten Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan’la görüşmek istedi. Toplantı öncesi yönetin odasına girip oturan Doğan’ın yanına giden Çelik, ticaret lisesi muhasebe bölümü mezunu olduğunu ve iş bulamadığını söyledi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *