ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

CHP’liler kokteylde bir araya geldi: “İnsana yatırım sürecek”

CHP’liler kokteylde bir araya geldi: “İnsana yatırım sürecek”
YAYINLAMA: 13 Temmuz 2023 / 20.40
GÜNCELLEME: 13 Temmuz 2023 / 20.51
CHP İl Başkanlığının Kalender plaza da verdiği kokteyle partililerin ilgisi büyüktü

CHP İl Başkanlığının partililerle kaynaşma adı altında düzenlediği kokteyle ilgi fazla olunca izdiham yaşandı. Kokteyle katılan Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celal Doğan’ın konuşması büyük alkış aldı.

Gaziantep’i anlattığı konuşmasında Doğan, “Biz 1989’da belediyeyi devraldığımızda kent bir kasabayı andırıyordu. Şimdi gaziantep'in yıldızlaşması konuşuluyor. İş başına gelirken 16 proje vaad ettim. Şu an 252 proje gerçekleştirdim. Bu herkesin harcı değil. Geldiğimizde temiz su ve kanalizasyon iç içeydi. Bin 600 Kilometre kanal yaptık 100. Yıl Atatürk Kültür Parkı’nı yaptık. Çöp toplama alanı yaptık. Bunları tek tek anlatsam günler sürer” diye ifade etti.

“Şimdi sırada insanca yaşamak var”

Doğan, “Herkes hükümetle belediyeler aynı partiden olsun istiyor. Böyle olursa hizmetin artacağını söylüyorlar. Benim Belediye Başkanı olduğum süre içinde partim iktidar olmadı. DYP, MHP, DSP, ANAP ve şimdi de AKP ile çalışıyorum. Neyi eksik yaptım? Ankara'ya her şeyi kabul ettirdim. Hayatımda yapamayacağımız sözü vermedim. Su faturalarında indirim yaptım. Herkes seçim propagandası dedi. Vatandaş ekonomik yönden düzelmedikçe su ücretlerini arttırmayacağım. Bu şehirde şu an alt yapı, yol, kaldırım sorunu bitti denecek kadar azaldı. Şimdi sırada insanca yaşamak var. Gaziantep'i model bir şehir yapacağım. Artık insana yatırım yapacağım. İşsizlere kurslar açılacak, kentte bir tane sokak çocuğu kalmayacak. Sokak çocukları köyü yaptıracağım. Gaziantep, 6 bin 317 şehit ve 14 bin dul ve yetimle Gaziantep oldu. Be verilen canlara en güzel cevap Gaziantep’i yıldız yapmaktır. Gelin bu yolda bize destek olun” dedi.

“Sola teşekkür ederim”

Bugün solda birleşmeler var. 6 parti birleşerek büyük bir ittifak kurdu. Fakat gaziantep'te aday çıkarmadılar. Neden? Solun oylarını bölmek için. Onlara çok teşekkür ederim. Biz CHP olarak bundan gurur duyuyoruz. Buradan ANAP, DYP ve diğer partilere sesleniyorum. Gelin bize destek olun. Bu şehrin hizmetini bölmeyelim. Hizmetlere devam edelim” diye konuştu.

Celal Doğan’ın açıklamasından sonra CHP İl Başkanı Duran Ergetir konuştu ve toplantıya katılanlara teşekkür etti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *