ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Çinliler, tekstil makinelerini tanıttı

Çinliler, tekstil makinelerini tanıttı
YAYINLAMA: 16 Temmuz 2023 / 17.20
GÜNCELLEME: 16 Temmuz 2023 / 17.37
Çin'de yerleşik tekstil firmalarının 6 temsilcisi Gaziantep’te temaslarını sürdürüyor. Wu Xiurong’un Başkanlık ettiği heyet, ülkelerinde imal edilen ileri teknoloji ürünü tekstil makinalarını slayt gösterisiyle Gaziantepli sanayicilere tanıttı.

Tanıtım toplantısında konuşan Wu Xiurong, Ürettikleri tekstil makinalarını Gaziantepli sanayicilere satmak istediklerini belirterek şunları söyledi: “Çin’de üretilen makinalar Japonya ve Avrupa ülkelerinde üretilen makinaların kalitesinde… Kalite bakımından, Türkiye pazarına girmeye hazır olduğumuzu düşünüyoruz. Şu anda Pakistan’daki pazarın yüzde 70’i bizim elimizde. Aynı zamanda Bangladeş, Sri Lanka, ve Suriye gibi ülkelerin pazarlarında da önemli bir yere sahibiz.

Türkiye pazarına da girmek için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Çin'deki fabrikalarda çok sıkı kalite kontrol sistemleri var. Ürettiğimiz tekstil makineleri kalite ve fiyat bakımından Japonya ve Avrupa ülkelerinin gerisinde değil. Türk sanayicilerin Çin makinalarını tercih etmesi durumunda Türkiye’de yedek parça satan bir servis açmayı da düşünüyoruz. Makinaların montajı konusunda da sanayicilere yardımcı olabiliriz”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *