ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Çocuklardan anlamlı sergi

Çocuklardan anlamlı sergi
YAYINLAMA: 01 Şubat 2022 / 13.52
GÜNCELLEME: 01 Şubat 2022 / 13.52
Galip Deniz İlköğretim okulu öğrencileri, Bingöl depremzedeleri yararına Şehitkamil Bilgi Yılı Kütüphanesinde 27 Mayıs’a kadar açık kalacak resim ve elişi sergisi açtı. Öğrencilerin el işi ürünlerinin sergilendiği ve satıldığı sergiden elde edilecek gelir, Bingöl depremzedelerine gönderilmek üzere valiliğe teslim edilecek.

Okulun resim öğretmeni Mukaddes Aydoğan‘ın öncülüğünde, öğrenciler tarafından yapılan 120 resim ve yaklaşık 250 el işinden oluşan sergiden elde edilecek gelirin Bingöl depremzedelerine ulaştırmak üzere Gaziantep Valiliği’ne teslim edileceği açıklandı.

Çocuklar tarafından skeçlerinde sahnelendiği sergide, süs eşyaları, mum, halı, alçı, ahşap çalışmaları yanında vitray çalışmaları da yer alıyor. Sergi, 27 Mayıs’a kadar gezilebilecek.

Bingöl depreminde zarar gören öğrenci arkadaşlarını unutmayan Galip Deniz İlköğretim okulu öğrencileri, aylardır yaptıkları çalışmaları sergiliyorlar. Tamamen çocuklar tarafından yapılan elişi ürünlerin geliri, Bingöl depremzedelerine gönderilecek. Sergide 120 resim yanında iki yüze kadar da elişi yer alıyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *