ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Demokrasi küstüm oyunu değil

Demokrasi küstüm oyunu değil
YAYINLAMA: 09 Temmuz 2021 / 13.24
GÜNCELLEME: 09 Temmuz 2021 / 13.24
DYP 2. sıra Milletvekili Adayı Ayvaz Gökdemir, milletvekilliği adaylığından ve partiden istifa eden Feyzullah Yıldırır’ın partiyi etkilemeyeceğini belirterek, gidenlerden çok gelen olacağını açıkladı. Gökdemir, demokrasi ‘küstüm oyunu değil diyerek, “Küserek bir yere varılamaz” dedi.

Önceki gün parti genel başkanı ve il yöneticileri ile milletvekili İbrahim Konukoğlu’nu ağır bir dile eleştirerek DYP’den ve milletvekili adaylığından istifa eden Feyzullah Yıldırır’ın açıklamalarına katılmadığını ifade eden Gök-demir, “Yıldırır, sırasını beğenmeyerek partiyi ve ön seçimi yaptıran hakimleri itham edip, taraftarlarıyla beraber partiden istifa etmiştir. Bu şık bir gerekçe ve şık bir istifa olmamıştır. Benden de şahsen kusura bakma diyerek özür dilemişler. Bu özürde manasızdır. Böyle bir olayın olmamasını isterdim. Fakat Yıldırır’ın istifasından sonra DYP İslahiye ve Nurdağı’nda da faaliyetlerine devam etmektedir. Şahsen ayrılan arkadaşlarımızın verebileceği sınırlı siyasi zararın fazlasıyla telafi edileceği kanaatindeyim” dedi.

Gökdemir, “Kontenjan adayı oluşum, Gaziantep’te ve Türkiye’de aday belirleme yöntemi hususunda yetkili heyetin takdiridir. Kimseyle siyasi güç yarıştırmıyorum. Ama gerek aday olarak gerekse de milletvekili olarak Gaziantep benden daha güçlü ve etkili bir siyasetçi çıkarmış değildir” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *