ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Dinçerler de nabız yokladı

Dinçerler de nabız yokladı
YAYINLAMA: 25 Mart 2022 / 14.17
GÜNCELLEME: 25 Mart 2022 / 14.17
3 Kasım seçimlerinde büyük oy kaybına uğrayarak barajın altında kalan ANAP‘ta yeniden yapılanma çalışması sürüyor. İlçe teşkilatlarındaki çalışmaları izlemek için ANAP MKYK Üyesi Mustafa Taşar ve ANAP Genel Başkan başdanışmanı ve MKYK üyesi Vehbi Dinçerler de Gaziantep’e gelerek nabız yokladı.

Dinçerler, sürpriz isimlerle il başkanlığını ziyaret etti

ANAP Genel başkanı başdanışmanı ve MKYK üyesi Vehbi Dinçerler, genel başkan yardımcısı Ali Talip Özdemir’in talimatı üzerine Gaziantep’e gelerek partililerle görüştü. Gaziantep’te yeniden yapılanma ile ilgili görüş alışverişinde bulunan Dinçerler, beraberindeki Naci Nakipoğlu, Kamil Gerecçi, Mehmet Durdu Yetkinşekerci, İbrahim Akalın ve Yaşar Erkent ile birlikte il başkanlığını ziyaret etti. Dinçerler’i il binasında il başkan yardımcısı Ulvi Toprakçı, yönetim kurulu üyelerinden Nuri Kav ve Cesim Tok karşıladı.

ANAP dürüst insanlarla eski gücüne kavuşur

Dinçerler, Gaziantep’e yaptığı bu sessiz ve sürpriz ziyaret sırasında, “ANAP’ın hiçbir parti ile birleşme gibi bir düşüncesi veya çalışması yoktur. Amacımız ANAP kadrolarına dürüst insanları getirmek. Dürüst insanlar yönetimlerde görev alırsa, partimizin eski gücüne kavuşacak ve canlanacaktır. Onun için biz yönetimlere dürüst, çalışkan, fedakarlık yapabilecek insanları getireceğiz” şeklinde açıklamada bulundu.

Taşar, DYP ile birleşmeden yana

Geçtiğimiz günlerde Gaziantep’e gelen Mustafa Taşar, yerel seçimlerde DYP ile işbirliği yapılmasından yana olduğunu, merkez sağdaki boşluğun bu şekilde doldurulabileceğini söylerken, Dinçerler birleşmeden yana olmadığını açıkladı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *