ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Doğan’a yarın rozet takılıyor

Doğan’a yarın rozet takılıyor
YAYINLAMA: 28 Mayıs 2023 / 22.45
GÜNCELLEME: 28 Mayıs 2023 / 23.15
CHP’liler ve Doğan Ankara yolunda

CHP’nin Gaziantep Büyükşehir belediye başkanlığına aday göstermesine kesin gözüyle bakılan Büyükşehir belediye başkanı Celal Doğan’a, yarın CHP grup toplantısında Deniz Baykal tarafından CHP rozeti takılacak. Doğan’a destek amacıyla Gaziantep’ten çok sayıda partili ile bazı sivil toplum örgütü temsilcileri de bugün otobüslerle Ankara’ya hareket ediyor.

Belirsizlik sona eriyor

CHP’nin Gaziantep Büyükşehir belediye başkanı aday adayı belirsizliği ve Celal Doğan’ın nereden aday gösterileceği tartışma ve dedikoduları CHP’nin yarın yapılacak grup toplantısında Deniz Baykal tarafından yapılacak açıklamalarla sona erecek. Belirsizliğin parti içerisinde de büyük sıkıntı yaratmasının ardından yarınki grup toplantısının önemli olduğu kaydedildi.

Üç otobüs dolusu partili gidiyor

CHP’nin Gaziantep’te Büyükşehir belediye başkan adayı olarak göstereceği Celal Doğan’a grup toplantısında gideriniz Baykal tarafından partinin rozeti takılacak. Toplantıda Doğan’a destek vermek amacıyla Gaziantep’ten üç otobüs dolusu partili ve sivil toplum örgütü temsilcisinin gideceği belirtildi. Partililer, Ankara’ya gitmek için bugün akşam yola çıkarken, grup toplantısına İl Başkanı Duran Ergetir, İl Sekreteri Ahmet Demircan ile ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerini de katılacağı kaydedildi. Dün ATV’de Mehmet Barlas’ın programına konuk olan Celal Doğan, İstanbul adaylığının daha güçlü olduğu yolunda mesajlar vererek, gönlünde yatan aslanın aslında İstanbul Büyükşehir belediye başkanı olduğunu ortaya koydu.

CHP’li aday adayları çalışmalarını hızlandırdı

Bu arada CHP Şehitkamil belediye başkan aday adayları ile belediye ve il genel meclisi üyesi aday adayları toplandı.

CHP Şehitkamil‘de iddialı

CHP Şehitkamil ilçesi tarafından il binasında hafta sonu düzenlenen toplantı ile belediye başkan aday adayları, belediye ve il genel meclis üyesi aday adayları toplanarak Seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Adayların yapması gerekenler üzerinde duruldu. İlçe başkanı uçar, partililerin ilçede seçimlerden büyük bir başarı ile çıkması için tüm partilerin gerektiğini söyledi. Atanan, atanamayan herkesin partiye sahip çıkıp mutlaka çalışmasına, AKP’nin oyununu boşa çıkartacaklarını açıkladı.

Atanan Atanmayan herkes çalışmalı

CHP il başkanı Duran Ergetir, 28 Mart yerel seçiminin ülkemize parti için önemli olduğunu belirterek, aday olan olmayan herkesin bu seçimde mutlaka çalışması, atanmayanın kenara çekilmemesi gerektiğini ve herkesin huzurunda parti için çalışacağına söz vermesini istedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *