ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Doğruluk sonsuzluğun güneşidir, nasıl olsa doğar

Doğruluk sonsuzluğun güneşidir, nasıl olsa doğar
YAYINLAMA: 14 Mart 2022 / 14.54
GÜNCELLEME: 14 Mart 2022 / 14.54
Gaziantep Özel Güney Fırat okulları, eğitim öğretim yılını yoğun etkinliklerle tamamladı. Mayıs ayı başında, bahar şenliklerinde Türk sanat müziği sanatçısı Umut Akyürek konseri ile başlayan etkinlikler Real’de açılan yılsonu sergisi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı anısına ikincisi düzenlenen Satranç Turnuvası ve okul kurucusu Mustafa Ersoy’un anısına düzenlenen geleneksel fotoğraf yarışmasıyla sürdü.

Özel Güney Fırat okulları öğrencileri, yılsonu etkinlikleri kapsamında okulda öğrendikleri yabancı dilde gerçekleştirdikleri İngilizce, Almanca şov gecesi, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen beşinci liseler arası tiyatro şenliğinde, Ocak adlı oyun velilerden alkış aldı.

Özel Güney Fırat ilköğretim okulu sekizinci sınıf ve özel güney kraliçesi 11. sınıfların kep giyme törenleri yılın son etkinlikleri oldu. Lise kısmı kep giyme törenine Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Dili, Özel Güney Fırat okulları yönetim kurulu başkanı Hasan Ersoy, Genel müdürü Fethiye Ersoy Çulha öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Gaziantep Valisi Lütfullah Bilgin mektubu ile katıldı. Lise kısmı cep giyme töreninde bir konuşma yapan Özel Güney Fırat okulları genel müdürü Fethiye Ersoy Çulha, “Sizler okulumuzun kuruluşunun 15. yılında mezun olan öğrencilersiniz. Sizlerin eğitim öğretiminizde önemli bir dönemi paylaştık. Amacımız sizleri en iyi şekilde geleceğe hazırlamaktı. Çağdaş, üretebilen, düşünen ve yarınların Türkiye’sinde temel Taşlar olacak insanlar olarak sizlerin eğitimi öğretimine katkıda bulunmak amacını izledik. Ne mutlu bizlere ki, sizin gibi pırıl pırıl gençler mezun ediyoruz. Sizlerin başarılarıyla gururlanıyor, eğitim hizmeti vermenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Ersoy konuşmasını, “Okulumuzun kurucusu babam, öğretmen merhum Mustafa Ersoy’un inancıyla doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar düşüncesine dayanarak, sizlerin geleceğimize birer güneş olacağınıza inanıyor, başarı ve mutluluğunuzun sürekli olmasını diliyorum” diye tamamladı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *