ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

DSP’yi yıpratmak istiyorlar

DSP’yi yıpratmak istiyorlar
YAYINLAMA: 24 Mart 2022 / 14.20
GÜNCELLEME: 24 Mart 2022 / 14.20
DSP’ye karşı bir takım oyunlar oynadığını ileri süren DSP Şahinbey ilçe başkanı Mehmet Kenger, “Partimizi bölüp parçalamaya çalışanlar, emek vermeden hazıra konanlar unutmasın ki her zaman karşılarında emek vermiş mücadeleci DSP’liler olacaktır. İçeride ve dışarıda partimize karşı oynanan oyunlar demokratik solcuları yıldırmayacak, aksine daha güçlendirecektir” dedi.

Demokratik Sol Parti yıpratmak

isteyenlere fırsat verilmeyecek

3 Kasım seçimlerinden sonra ilçe binasını açarak ilk kez basın toplantısı düzenleyen DSP Şahinbey ilçe başkanı Mehmet Kenger, parti kurulduğundan beri kapatmak ve bölmek için bazı kesimlerin büyük çaba gösterdiğini ifade ederken, “Böyle kişiler tabanda değil de tavanda partimize sızmışlardır. Ne kadar uğraş verirlerse versinler, DSP örgütü vurgun ve talancılara işbirliği yapanlara müsaade etmeyecektir. Bizler zor olduğu kadar onurlu bir görevdeyiz. Zorluklar içerisinde yapılacak yerel seçimlerde, demokratik Sol partililere el ele vererek, partimizi Gaziantep’te ve Türkiye’de birinci parti yapacağız. Bazı çevreler kasıtlı olarak partimizin yerel yönetim seçimlerine katılmayacak dedikoduları yapmakta ve daha da ileri giderek, basın yolu ile dile getirmekte. Hatta il ilçe örgütlerinin olmadığını söylemektedirler. Bu hususların DSP’yi yıpratmak için yapılan yalan yanlış propagandanın bir parçasıdır” dedi.

Yerel seçimlere katılıyoruz

Parti olarak yerel seçimleri tüm güçleriyle hazırlandıklarını belirten Kenger, DSP kültürünü almış, ülke çıkarlarının kişisel çıkarları alet edilmeyeceğini ilke edilmiş, Atatürk’ün gösterdiği yolu hedef alarak benimsemiş ve bu hedefi Demokratik Sol anlayış ile yoğrularak, halkı için ve halk ile birlikte çalışmayı görev bilmiş olan DSP’li arkadaşlarımıza önümüzdeki yerel seçimde aday göstereceğiz. Belediye başkan adayları ve il genel meclis ve belediye meclis üye adaylarını şimdiden tespit edip seçime kadar kadrolarımızı hazır duruma getireceğiz” dedi.

Siyaseti, ünlü isimlere

bağlayanlar, yok olmaya mahkûm

“Siyaset ilke ve projelerle yapılır” diyen Mehmet Kenger, “Siyasetini ünlü isimlere bağlayanlar, Türk siyasetinde yok olmaya mahkûmdurlar. İçeride ve dışarıda itibar ve güven kaybeden iktidar ve ana muhalefet görevini dahi yerine getiremeyen siyasi partinin akibetini önümüzdeki yerel seçimlerde halkımız belirleyecektir. DSP önemli proje ve ilkeli dürüst yönetimi ile, Türkiye’nin sorunlarını tespit ve çözümleri ile tek kitle partisidir. Halkın özlemine ve beklentilerinin karşılanması için DSP’ye ihtiyacı vardır. Bunun bilincinde olarak yerel yönetim seçimlerine güçlü ve istikrarlı bir şekilde çalışmalarımızı yapmaktayız. Yerel yönetimdeki başarılarımız genel seçimlere de yansıyacaktır “diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *