ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

‘Düğünlerde Silah Atmama Kampanyası’na GSO’dan destek

‘Düğünlerde Silah Atmama Kampanyası’na GSO’dan destek
YAYINLAMA: 27 Aralık 2023 / 21.04
GÜNCELLEME: 27 Aralık 2023 / 21.15

GSO, Emniyet Müdürlüğü’nce başlatılan ‘Düğünlerde Silah Atmama Kampanyası’na destek verdi.

GSO Başkanın Nejat Koçer, yaptığı yazılı açıklamada Gaziantep’in sanayileşmesiyle olduğu gibi sosyal ve kültürel yaşamıyla da örnek olması gerektiğini bildirdi.

Emniyet Müdürlüğü’nce başlatılan kampanyaya destek verdiklerini ifade eden Koçer, tüm Sanayicileri kampanyaya destek olmaya çağırdı. Koçer açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Gaziantep sanayileşmesi ile olduğu gibi sosyal ve kültürel yaşamıyla da örnek olmalı. Silah atma olayları Gaziantep’in örnek olma kimliğine yakışmıyor. Bu nedenle Gaziantep Emniyet Müdürü Sayın Feyzullah Arslan’ın bu konudaki duyarlılığını ve çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Düğünlerde silah atma merakı yüzünden zaman zaman üzücü olaylar yaşanıyor. Örf ve adetlerimiz de bulunmayan uygar toplum insanına yakışmayan bu anlamsız adetten artık vazgeçilmeli. Sorumsuzca atılan silahlar insanların mutlulukları için toplanılan düğün evlerini yas yerine dönüştürmesin.”

Koçer Gaziantep’i daha yaşanılabilir bir kent haline getirmenin ortak amaç olduğunu bu nedenle Emniyet Müdürlüğünün çalışmalarına tüm kesimlerin destek vermesi gerektiğini belirtti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *