ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Düşüncem AKP ile örtüşüyor

Düşüncem AKP ile örtüşüyor
YAYINLAMA: 12 Mayıs 2023 / 12.54
GÜNCELLEME: 12 Mayıs 2023 / 13.14
AKP eden Büyükşehir belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıklayan Dr. Asım Güzelbey, Genel merkezin ve Gaziantep örgütünün önerisinin yanında yapılan anketlerde birinci olması nedeniyle aday adayı olmaya karar verdiğini açıkladı.

Örgüte saygılı olan biriyim

Dr. Güzelbey, il binasında düzenlediği toplantıda, AKP’ye yakın biri olduğunu, düşünceleri AKP ile örtüştüğü için bu partiden gelen teklifler üzerine aday adayı olduğunu belirterek, “Ben bu şehirde doğdum, büyüdüm ve 23 yıldır da bu şehirde hekim olarak hizmet vermekteyim. Bugüne kadar aldığım tüm görevleri başarıyla tamamladım. Meslek hayatımda 30 yılı doldurdum. Siyasete ilk kez 1986 yılında ANAP’ta il başkanı olarak başladım. Siyasete yabancı değilim. Demokrasiye ve siyasi geleni saygılıyım. Parti örgütüne saygı duyuyor onların desteği olmadan seçim kazanılmayacağını inanıyorum. Bu görev için İsmim ortaya atıldığında henüz karar vermememe rağmen olağanüstü destek gördüm. Bu beni mutlu etti” dedi.

Aday olmasam da, aday olana destek olur çalışırım

Görev için hiç kimseden işaret almadığını hatırlatan Güzelbey, “ben bu örgüte güvenerek yola çıktım. Çünkü örgütün yabancısı değilim, düşünce olarak yabancı değilim. Benim Çizgin belli, halktan büyük ilgi gören destek alan, benimle aynı çizgide olan AKP’den aday gösterilsem de, gösterilmesem de kim görevlendirilirse onunla birlikte çalışır destek olurum. İlla ben olacağım diye bir şartım yoktur” diye konuştu.

Taş üstüne taş koyan herkese saygılıyım

Gaziantep’in hizmete layık olan şehir olduğu, bu nedenle hizmet eden herkese teşekkür ettiğini söyleyen Güzelbey, mevcut belediye başkanlarını eleştirmekten kaçındı. Güzelbey, “Gaziantep’te taş üstüne taş koyan herkese saygılıyım. AKP’nin aday adayıyım, başka partiler beni ilgilendirmez. Ayrıca AKP neden bu kadar çok kaliteli aday adayının olmasından da büyük mutluluk ve gurur duydum” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *