ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

E-Rehber hizmetinden 700 firma yararlanıyor

E-Rehber hizmetinden 700 firma yararlanıyor
YAYINLAMA: 31 Ocak 2024 / 16.14
GÜNCELLEME: 31 Ocak 2024 / 16.35

Ticaret Odası’nın işlemlerinin ulusal ve uluslararası pazarlarda etkinliğini artırmak için verdiği “e-Rehber” hizmetinden 700 firma yararlanıyor.

Bir yıl süren çalışmayla alt yapısı hazırlanan hizmetle, küçük ve orta ölçekli işletmelerin teknolojiyi bilinçli kullanmalarının sağlanması amaçlanıyor.

Teknolojiyi etkin kullanan firmaları bir noktada buluşturma amaçlı projeyle, işletmelerin çok yönlü dışa açılmalarını sağlamayı hedeflediklerini belirten ilgililer şöyle konuştu: “Çağımız bilgi ve teknoloji çağı. Ekonomik ilişkilerde sınırların kalktığı günümüzde, işletmelerin ulusal ve uluslararası pazarlarda varlıklarını sürdürebilmeleri için en kaliteli ürünü en düşük maliyetle üretmeleri gerekiyor. Bu da yetmiyor, ürettikleri ürünleri pazarlamaları gerekiyor. Günümüzde en yeni ve en etkili pazarlama stratejisinin internet olduğu herkes tarafından biliniyor. Bizim hedefimiz de firmalarımızın bu olanaktan yararlanmasını sağlamak, uzun vadede onları e-ticaret yapar hale getirmek”

Firmaların ücretsiz yararlandırıldığı e-rehber hizmetiyle her firmaya bir web sayfası hazırlanıyor ve sayfada firmanın genel yapısı, adres bilgileri ve ürettiği ürünlere yer veriliyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *