ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Eğitimciler depremzede için yardım kampanyası başlattı

Eğitimciler depremzede için yardım kampanyası başlattı
YAYINLAMA: 14 Ocak 2022 / 16.16
GÜNCELLEME: 14 Ocak 2022 / 16.16
Bingöl’deki depremde yüzlerce öğrenci ve öğretmenin yaşamını yitirdiğine dikkat çeken Eğitim Sen Şubesi Başkanı Mehmet Bozgeyik, depremzedeler için yardım kampanyası başlattıklarını açıkladı.

Deprem bölgesinde inceleme yapılıyor

Deprem sonrasında eğitimsen Genel Merkezi’nde bir heyetin Bingöl’e giderek deprem yerinde incelediğini söyleyen Bozgeyik, depremzedeler için maddi ve manevi olarak yardım kampanyası başlattıklarını açıkladı. Sendika olarak uluslararası sendikal örgüt nerede iletişime geçerek Bingöl’e yardımların başlatıldığını vurgulayan B ozgeyik sözlerine şöyle devam etti:

Kampanya öncelikli ihtiyaçlara yönelik

“Eğitim-sen olarak bize bildirilen ihtiyaçlar üzerinden bir kampanya başlattık. Daha çok ilaç gıda ve battaniye, giyecek üzerinde toplanacak yardımlar oluşturacağımız bir heyetle bölgeye ulaştırılacak. Yine konfederasyonumuza bağlı Ses Sendikası da doktor ve hemşirelerden gönüllü olarak bir haftadır bölgede çalışmalar yapıyor, hastanelerde kurulan çadırlarda tedavi yardımlarını sürdürmektedir. Nasıl Marmara depreminde bölge halkıyla dayanışma içerisinde olduysak, bugün de Bingöl’de yaşayan halkımız da maddi ve manevi olarak yardımlaşma içerisinde olacağız. Tüm üyelerimizden eğitim çalışanlarından, duyarlı halkımızın katkılarını bekliyoruz

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *