ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Ekmek bile lüks oldu

Ekmek bile lüks oldu
YAYINLAMA: 02 Temmuz 2021 / 13.07
GÜNCELLEME: 02 Temmuz 2021 / 13.07
Türk milletinin hiçbir dönemde böylesine kötü bir duruma düşmediğini ifade eden DYP Milletvekili Adayı Coşkun Özkaya, iç politikalardaki tutarsızlık, dış politikadaki başarısızlığın ülkenin çağı geriden takip etmesine neden olduğunu açıkladı.

Son beş yıllık uygulamalarla ekmeğe mahkum olan insanlar için bugün ekmeğin bile lüks tüketim maddeleri arasına girdiğini açıklayan Özkaya, “Seçim çalışmaları sırasında, yakından bildiğimiz bu sorunları bir kez daha görmekteyiz. Üretimin durduğu ülkemizde insanlarımız hızla tüketen toplum haline dönüştürülmüş, sanayi adeta iflasa sürüklenmiş, esnaf ve sanatkarlarımızın içler acısı durumu orta-da, çarşı pazar kapalı, üretici perişan. Bu HU beş yıllık süreç adım adım tarımı ve hayvancılığı bitirmiş, köyden kente göçü hızlandırarak sosyal dengelerin bozulmasına öncülük etmiştir. Diğer taraftan milletin lokmasına göz dikenler Gaziantep’in milletvekillerine de göz dikerek bu kentin insanları ile adeta alay etmeye çalışmaktadır.

3 Kasım sandığında oy kullanırken elbette kendisini bir lokma ekmeğe muhtaç edenleri, işsizliğe mahkum edenleri ve Gaziantep'in milletvekillerine göz koyanları unutmayacak elini vicdanına koyarak oy kullanacaktır” dedi. Bazı partilerin ilk sıraya ithal aday yerleştirerek Gaziantepliye milletvekilliğini layık görmediğini söyleyen Özkaya, Gaziantep’in hakkının gasp edildiğini açıkladı. Özkaya, DYP 3 Kasım’da 5. yıllığına milletinden vizesini alacağını ifade etti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *