ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Emeklinin maaşı zorunlu ihtiyaçlarını ancak karşılıyor

Emeklinin maaşı zorunlu ihtiyaçlarını ancak karşılıyor
YAYINLAMA: 18 Haziran 2023 / 16.20
GÜNCELLEME: 18 Haziran 2023 / 16.21
Şehitkamil Belediye Başkanı Mehmet Bozgeyik, belediyelerin tek işinin yol ve altyapı götürmek olmadığını, çağdaş belediyeciliğin sosyal tesislerle yakalanabileceğini söyledi.

Şehitkamil belediyesi 17. Sosyal tesisi hizmete açtı

Dar gelirli vatandaşların sosyal aktiviteler konusunda sıkıntı çektiklerini, bu nedenle sosyal tesislere önem verdiklerini belirten Bozgeyik, 17. Sosyal tesisi hizmete açtı. Hürriyet Mahallesi’nde hizmete giren karayılan parkı emekliler ve gençlik lokalinin açılışına Şehitkamil belediyesi meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Karayılan parkı ve sosyal tesisinin içinde emekliler ve gençlik lokalinin yanı sıra mescit, zabıta odası ve muhtar bürosu da yer alıyor.

Sosyal dayanışma açısından sosyal tesisler zorunluluktu

Sosyal tesislerin özellikle emekliler için çok büyük bir gereksinim olduğuna dikkat çeken Bozgeyik, “Emeklilerin aldığı maaş zorunlu ihtiyaçlarını karşılamaya ancak yetiyor. Emekli dilediği yere gidip oturacak parayı denkleştiremediği için kahve köşelerine gitmek zorunda kalıyordu. Sigara dumanları içinde oturmasına gönlümüzün razı olmadığı emeklilerimiz için her mahallede bir emekli lokali açmayı hedeflemiştik. Bu hedeflerimizi en zorunlu yerlerden başlatarak yaymaya çalıştık” diye konuştu.

İlçeye ve mahalleye verdiği hizmetlerden dolayı Bozgeyik’e teşekkür eden Hürriyet Mahallesi Muhtarı Hasan Sazlık, emekliler ve gençlik lokali bulunan sosyal tesisin açılmasından mutlu olduklarını söyledi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *